Un program de calculator a prezis CÂND VINE SFÂRŞITUL LUMII. APOCALIPSA este mai aproape decât crezi

Să reușească oare un program de calculator să prezică mai bine ca oricine altcineva viitorul umanității? Potrivit calculelor matematice făcute de World One, care s-au adeverit în mare parte, lumea ar putea să dispară în anul 2040.

31 mart. 2019, 12:44
Un program de calculator a prezis CÂND VINE SFÂRŞITUL LUMII. APOCALIPSA este mai aproape decât crezi

Dezvoltat de părintele dinamicii sistemelor

Modelul computerizat a fost programat de Clubul de la Roma, o organizație internațională foarte cunoscută și formată din oameni de știință, industriași și oficiali guvernamentali și dezvoltat de însuși părintele dinamicii sistemelor, Jay Forrester, scrie secretele.com.

Citeşte şi ANUNŢUL NASA despre asteroidul care ar aduce SFÂRŞITUL LUMII, ASTĂZI. Are 1.4 km diametru

Cum a reușit însă acest program să ajungă la o asemenea concluzie? În momentul în care a început să calculeze soarta omenirii, programul a luat în calcul nu doar creșterea populației, dar și nivelul de poluare, felul în care sunt dispuse resursele naturale cât și calitatea globală a vieții.

În urma acestor calcule, graficele care arătau ce se va întâmpla în viitor au indicat o traiectorie descrecătoare pentru planetă, fără a ține însă cont de alte fenomene, precum schimbarea climei. În consecință, anul 2020 a fost văzut de World One ca un punct de cotitură pentru civilizație, iar Jay Forrester a transmis Clubului de la Roma un raport în care a specificat următoarele: „În jurul anului 2020, starea planetei devine critică.

Dacă nu luăm măsuri, calitatea vieții va scădea spre zero. Poluarea devine atât de gravă încât începe să ucidă oameni, ceea ce va duce la o scădere a populației, care va coborî sub nivelul demografic al secolului XX. În acest ritm, în jurul anilor 2040 și 2050, viața civilizată de pe planetă va înceta să existe”.