Un proxenet român din Anglia şi-a torturat partenera în pivniţă. Femeia, forţată să înghită inelul de logodnă

Sandu Voicu, proxenet român din Anglia, a fost condamnat la şapte ani şi 10 luni de închisoare, după ce şi-a torturat partenera pe care a obligat-o să se prostitueze. Bărbatul şi-a supus concubina la abuzuri greu de imaginat, după ce a închis-o într-o pivniţă şi a pus-o să înghită inelul de logodnă.

05 mai 2021, 11:49
Un proxenet român din Anglia şi-a torturat partenera în pivniţă. Femeia, forţată să înghită inelul de logodnă
Foto: Leeds Live / West Yorkshire Police

Anchetatorii britanici au scos la iveală detalii înfiorătoare despre cum un proxenet român din Anglia şi-a torturat partenera în pivniţă. Sandu Voicu, un bărbat de 43 de ani, locuia împreună cu logodnica sa în oraşul Leeds.

Orbit de gelozie, românul a devenit agresiv, după ce a aflat că unul dintre clienţii femeii a vrut să înceapă o relaţie cu ea, relatează publicaţia Leeds Live, citată de Ziarul Românesc.

Potrivit procurorilor, violenţele au culminat în momentul în care Sandu Voicu şi-a încuiat logodnica în pivniţă mai multe ore. Acolo proxenetul a ameninţat-o pe femeie că îi va scoate ochii sau că îi va tăia nasul. De asemenea, bărbatul şi-a bătut cu sălbăticie partenera, căreia i-a tăiat părul şi a încercat să-i taie tendoanele pentru a nu fugi, potrivit Libertatea.

Proxenetul român mai este acuzat că o ţinea pe femeie în pielea goală după ce arunca cu apă rece peste ea. „Când vei spune adevărul, îți dau drumul.”

Pe 30 septembrie 2020, femeia a reuşit să scape după ce a fugit pe stradă doar în sutien. Un localnic a alertat Poliţia.

Citeşte şi: Proxeneţi români, asociaţi celebrei grupări Hells Angels. DIICOT a trimis în judecată 30 de persoane, între care şi pe Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu

Un proxenet român din Anglia şi-a torturat partenera în pivniţă. Uluitor ce i-a spus când a fost arestat: „Fă asta pentru mine și te iert”

Femeia a încercat să se ascundă după un perete, însă Voicu a găsit-o, a trântit-o la pământ şi a târât-o înapoi spre casă.

În momentul în care a fost arestat, proxenetul român i-a strigat în română partenerei sale:

„Spune că ne-am certat din gelozie. Auzi? Te rog. Fă asta pentru mine și te iert. Fă asta pentru mine”, a spus Sandu Voicu, conform sursei citate.

Sandu Voicu şi partenera sa aveau o relaţie de lungă durată. Femeia începuse să se prostitueze în Suedia pentru a plăti din datoriile de aproape 30.000 de euro, pe care cei doi le aveau în România.

Femeia torturată a mărturisit că Voicu a devenit agresiv cu ea în Suedia. Individul a atacat-o din nou în România, iar apoi s-au mutat împreună în Danemarca, unde ea a continuat să facă sex pentru bani. Ea a mai spus că românul mai are condamnări pentru proxenetism în Danemarca și Suedia.

Victima le-a spus anchetatorilor britanici că nu îi place să se prostitueze, însă Voicu a ameninţat-o că o va ucide atât pe ea, cât şi pe membrii familiei ei, dacă îl va părăsi.

Proxenetul român şi partenera sa au ajuns în Leeds, în vara anului 2020, când femeia a revenit la munca sexuală. În timpul pandemiei, Voicu a început să o abuzeze din nou, din cauza lipsei clienților, notează sursa citată.

Sandu Voicu a pledat vinovat pentru două capete de acuzare de sechestrare de persoană, două capete de acuzare de vătămare corporală și o faptă de control sau comportament coercitiv într-o relație intimă.

Citeşte şi: Anglia poate renunţa de luna viitoare la distanţarea socială. Boris Johnson anunţă relaxări fără precedent ale restricţiilor