Un pugilist şi-a înjunghiat mortal soţia. A sunat la 112 şi a recunoscut tot

Selim Ahmet Kemaloglu (26 de ani), care făcea parte din lotul naţional de box al Turciei, şi-a înjunghiat mortal iubita. Boxerul a ajuns şi el la spital, după ce s-a rănit cu acelaşi cuţit cu care a săvârşit crima.    

RomaniaTV.net
24 mai 2020, 20:25
Un pugilist şi-a înjunghiat mortal soţia. A sunat la 112 şi a recunoscut tot

Boxerul Selim Ahmet Kemaloglu şi-a ucis iubita. Potrivit site-ului birgun.net, pugilistul turc şi iubita sa locuiau împreună în orăşelul Mugla. Chiar el a sunat la numărul de urgenţă şi şi-a recunoscut fapta.

Cu toate că şi boxerul a ajuns la spital, rănile pe care şi le-a făcut sunt superficiale, iar viaţa nu îi este pusă în pericol.

Incidentul vine la mai puţin de o lună distanţă, după ce un fotbalist din Turcia şi-a ucis fiul în vârstă de numai 5 ani. Cei doi au fost internați în spital, fiind suspecți de infectare cu Covid-19. Totul s-a întâmplat în luna aprilie, atunci când, într-o zi, tatăl a apelat la cadrele medicale, susținând că fiul său respiră foarte greu. Cel mic n-a mai putut fi salvat.

Lumea a crezut că decesul a venit din cauza coronavirusului, dar Cevher Toktaş a recunoscut la 11 zile distanţă că şi-a sufocat fiul cu o pernă.

„Nu l-am iubit niciodată pe fiul cel mic, nu știu de ce s-a întâmplat asta. Nu am nicio boală psihică, pur și simplu nu îl plăceam”, a spus fotbalistul, care riscă acum ani grei de închisoare.

O femeie de 31 de ani a murit în timpul unei operaţii de mărire a feselor. Iubitul ei este distrus: „Tot ce mi-am dorit a fost să…”