Un rapper a fost împuşcat de 64 de ori. Artistul avea 31 de ani şi ieşea din închisoare

Un rapper din Chicago a fost împuşcat de 64 de ori. Bărbatul avea 31 de ani şi a fost ucis fix când ieşea din închisoare. Potrivit martorilor, doi bărbați înarmați au coborât dintr-un autovehicul și au început să-l împuște pe tânărul cântăreț

12 iul. 2021, 22:12
Un rapper a fost împuşcat de 64 de ori. Artistul avea 31 de ani şi ieşea din închisoare
Un rapper a fost împuşcat de 64 de ori.

Un rapper a fost împuşcat de 64 de ori. Londre Sylvester, cunoscut sub numele de scenă KTS Dre, a fost doar una dintre cele trei victime care au murit, sâmbătă, în faţa închisorii Cook County, din Chicago.

Citeşte şi: Doliu în lumea filmului. O cunoscută actriţă a murit, la doar 64 de ani. Vedeta se lupta cu două tipuri de cancer!

Un rapper a fost împuşcat de 64 de ori

Gloanțele l-au lovit pe rapper în față și în piept. Sylvester a fost transportat de urgență la Mount Sinai Hospital, acolo unde a fost declarat decedat.

Deocamdată, niciunul dintre atacatori nu a fost arestat.

Londre Sylvester a fost reținut pentru că a încălcat condițiile de eliberare, după ce ieșise din închisoare anul trecut, scrie Daily Mail, citat de Aleph News.

Un celebru rapper a murit la vârsta de 20 de ani

Un celebru rapper a murit la vârsta de 20 de ani. Ashkan Mehryari, avocatul cântăreţului, a declarat că Dashawn Robertson (numele real al artistului) s-a sinucis, însă legiștii nu au anunțat până acum cauza morții, informează CNN.

Din păcate, pot confirma că domnul Robertson a murit ca urmare a unei sinucideri”, a declarat Ashkan Mehryari. Rapperul trebuia să se prezinte marți în fața judecătorilor, într-un dosar în care este acuzat de omor. În octombrie 2020, el a fost arestat în legătură cu împușcarea prietenului său Khalil Walker, în vârstă de 18 ani.


loading...