Un reporter DCnews a fost bătut de jandarmi GALERIE FOTO

Un jurnalist de la site-ul  de ştiri dcnews.ro a fost bătut aseară de jandarmi, în Piaţa Universităţii, deşi avea legitimaţia de presă la vedere, iar reporterul unei televiziuni de ştiri i-a atenţionat că bat un ziarist, scrie De Ce News.

RomaniaTV.net
16 ian. 2012, 13:57

Relatarea lui Lucian Negrea:

“Trei jandarmi se îndreptau spre mine. Am început să strig „Nu daţi, sunt jurnalist!”. Şi atunci a început. Toţi cei trei jandarmi au început să mă lovească cu bestialitate. Bastoane, pumni, ghete grele de jandarmi. Dădeau peste tot, în special la picioare.

Adrenalina nu mă lăsa să simt chiar fiecare lovitură, dar bocancul care mi-a fost pus pe faţă l-am simţit din plin. Jandarmul apăsa şi acţiona ca şi cum ar strivi o ţigară aflată pe jos. O ală lovitură a venit peste spate. Ploua cu lovituri de bastoane.

„Ridică-te!” îmi spunea un jandarm, în timp ce încă dădea cu bastonul în mine. Am încercat să îi spun că mă doare piciorul, nu mă pot ridica „aaa, protestezi” şi s-a năpustit din nou asupra mea co o altă serie de lovituri. Mi-a prins o mână la spate, iar un al doilea i s-a alăturat. Legitimaţia de presă o pierdusem. Mâna mă durea îngrozitor. „Numai puţin vă rog să slăbiţi mâna”, moment în care a început să tragă şi mai tare. Din faţă o echipă a Antena 3 mă filma iar reporteriţa striga „Lasaţi-l, e jurnalist”. Jandarmul trăgea şi mai tare de mână.”