Un român a cumpărat o baracă din lemn cu peste 700.000 de euro în Austria. Nu are apă curentă şi nici curent

Un român a dat peste cap piaţa imobiliară din Austria, după ce a participat la o licitaţie. Bărbatul a cumpărat o baracă din lemn cu o sumă exorbiantă, în apropierea lacului Wolfgang, o zonă cunoscută pentru preţurile exorbitante.

06 dec. 2020, 16:45
Un român a cumpărat o baracă din lemn cu peste 700.000 de euro în Austria. Nu are apă curentă şi nici curent

Un român a cumpărat o baracă din lemn cu peste 700.000 de euro în Austria, după ce a participat la o licitaţie. Nicio altă persoană nu a fost dispusă să plătească mai mult de 600.000 de euro pe cabana de pe malul lacului Wolfgang, conform OE24.at.

Românul a plătit nu mai puţin de 755.000 de euro pe baraca din lemn care nu dispune de electricitate, apă curentă şi nici de canalizare.

Citeşte şi: Ei sunt cei mai bogați români ai anului 2020. Cine i-a luat locul lui Ion Țiriac și pe ce loc se află acum fostul tenismen

Un român a cumpărat o baracă din lemn cu peste 700.000 de euro în Austria. Care este miza uriaşă a achiziţiei

Baraca din lemn are 12 metri pătraţi, nu dispune de apă curentă, electricitate şi nici de canalizare. Nu construcţia în sine a dus la preţul exorbitant, ci faptul că baraca se află într-un loc cu totul special.

Zona în care se află baraca aparţine pădurilor federale din Austria şi este cunoscută pentru preţurile uriaşe pe care le au proprietăţile din zona lacului Wolfgang.

Citeşte şi: Top 10 cei mai bogați artiști ai tuturor timpurilor care au murit de tineri

Cine este românul care a cumpărat o baracă cu peste 700.000 de euro în Austria

Noul proprietar al colibei este român, însă numele acestuia nu a fost dezvăluit. Bărbatul a intrat şi în posesia unei autorizaţii de construcţie.

Miza licitaţiei câştigate de român a fost mare deoarece mai multe persoane, printre care un consilier de stat sau familia unui fotbalist, ar fi vrut să cumpere baraca. Cu toate acestea, nicio sumă nu s-a ridicat peste 600.000 de euro, în afară de cea a românului.

Citeşte şi: Teste anti-Covid pe scară largă în Austria, pe modelul Slovaciei. Franţa pregăteşte vaccinarea masivă a populaţiei

foto: oe24.at


loading...
Partenerii noștri