Un român a leşinat într-un tribunal american după ce a băut o sticlă cu otravă VIDEO

Un român din Florida a pus pe jar un întreg tribunal după ce a scos o sticlă în care spunea că are otravă şi a băut tot conţiunutul, nemulţumit de un verdict pronunţat împotriva lui . S-a prăbuşit apoi pe podea şi a fost dus pe targă, la spital.

RomaniaTV.net
17 feb. 2012, 07:16
Un român a leşinat într-un tribunal american după ce a băut o sticlă cu otravă VIDEO

Românul  se numeşte Marin Stroia şi are 60 de ani. Problemele sale cu legea au început în 2011, după ce a trecut printr-un proces de divorţ. Nemulţumit de termenii despărţirii, bărbatul a pătruns atunci cu o armă în tribunal şi a ameninţat că se sinucide, îndreptând pistolul înspre pieptul său. .

Un judecător l-a convins să renunţe la pistol înainte de a răni pe cineva. Judecătorul  Joel Lazarus, a stat de vorbă cu el 15 minute şi l-a convins atunci să renunţe la pistol, ca să nu-şi facă singur rău şi nici să rănească pe cineva, informeză site-ului postului de televiziune NBC Miami.

„L-am întrebat dacă vrea să stea de vorbă cu mine şi a spus „da”. Am coborât vreo două trepte, iar apoi i-am zis că nu merg mai departe decât dacă lasă arma jos. Mi-a zis că are un singur glonţ în armă, iar eu i-am spus că nu vreau ca acel glonţ să ajungă în mine.”, a declarat judecătorul

În urma incidentului, Marin Stroia a fost arestat şi acuzat că ar fi pus în pericul vieţile altora. Procesul a durat până joi, când a românul a fost găsit vinovat. Imediat după pronunţarea verdictului, bărbatul a scos o sticlă şi a băut din ea. Le-a spus celor prezenţi în sală că era vorba de otravă, după care a leşinat. Sticla conţinea mai multe pastile de aspirină dizolvate în apă.

Stroia urma să meargă pentru a i se lua amprentele digitale, aşa cum prevede legea. Leşinând între timp din cauza cocteilului de aspirine, bărbatul a fost luat cu targa din sala de tribunal şi dus de urgenţă la spital. Viaţa lui nu se află în pericol.