Un român a salvat de la moarte un italian care a încercat să se sinucidă

Un român din Italia a salvat de la moarte un bărbat, de profesie zidar, care a încercat să se sinucidă. Italianul Emilia Ozzano a încercat să-şi dea foc miercuri dimineaţă în faţa sediului Fiscului din Bologna.

RomaniaTV.net
29 mart. 2012, 14:45
Un român a salvat de la moarte un italian care a încercat să se sinucidă

În jurul orei locale 8.20 am, italianul în vârstă de 58 de ani şi-a dat foc lui însuşi şi maşinii sale, din cauza problemelor financiare. El a ieşit din maşina în flăcări, moment în care un român aflat în zonă, care l-a observat, a reuşit să stingă cu vesta sa flăcările care îl cuprinseseră pe italian, potrivit Corriere di Bologna.

Un agent al poliţiei municipale, Lorenzo Rubbi, aflat şi el în zonă, a ajutat la salvarea italianului, care era conştient. Pompierii chemaţi de angajaţii Fiscului au stins apoi incendiul de la maşină.

„L-am întrebat, ce s-a întâmplat?”, a declarat poliţistul,  „El a răspuns: Am încercat să mă sinucid, vreau să mor, vreau să mor”.

Poliţiştii au găsit două scrisori ale bărbatului, una adresată soţiei, în care îşi cerea scuze pentru gestul său, şi una Fiscului, în care ruga autorităţile să nu o persecute pe partenera sa de viaţă pentru că şi-a plătit tot timpul datoriile la stat.

Emilia Ozzano este acum la recuperare la centrul de arsuri din Parma. Acesta are arsuri pe tot corpul şi starea sa este foarte gravă.