Un român a vrut să-şi vândă copilul de doi ani ca sclav sexual în Italia. Explicaţia halucinantă pe care le-a dat-o poliţiştilor VIDEO

Caz şocant în Italia! Un român a fost arestat de poliţişti, după ce ar încercat să-şi vândă copilul unor turişti pentru a întreţine relaţii sexuale. Micuţul de doi ani se află acum în grija autorităţilor italiene.

RomaniaTV.net
31 iul. 2020, 05:15
Un român a vrut să-şi vândă copilul de doi ani ca sclav sexual în Italia. Explicaţia halucinantă pe care le-a dat-o poliţiştilor VIDEO

Incidentul şocant a avut loc în staţiunea italiană Ostia. Zilele trecute, mai mulţi turişti au alertat Poliţia, după ce un bărbat i-a întrebat dacă nu vor să-i cumpere copilul de doi ani pentru a întreţine relaţii sexuale cu el. Dacă iniţial anchetatorii au luat în calcul ipoteza potrivit căreia băieţelul ar fi fost răpit, ulterior au stabilit că era fiul românului care voia să-l vândă, transmite portalul liberoquotidiano.it.

Românul care a vrut să-şi vândă copilul în Italia s-a dat în spectacol

Bărbatul a luat-o la fugă, la vederea poliţiştilor. În momentul în care a fost prins, s-a dat în spectacol. Le-a spus carabinierilor că micuţul „este Dumnezeu”. Nu a găsit, însă, explicaţii în momentul în care a fost întrebat de ce a vrut să-şi vândă copilul, conform Adevărul.

Presa italiană a scris că bărbatul este un rom originar din România care trăieşte într-o tabără din apropiere de Roma, alături de mai mulţi oameni fără adăpost, majoritatea români şi bosniaci.

Românul a fost arestat şi a fost încercerat la închisoarea Regina Coeli. Bărbatul de 26 de ani va fi cercetat pentru exploatare de minori şi riscă să-şi petreacă următorii ani după gratii. De asemenea, tânărul a fost acuzat şi de agresarea unuia dintre poliţiştii care au încercat să-l oprească.

În tot acest timp, copilaşul a fost preluat de autorităţile italiene şi dus de urgenţă la spital. Micuţul se afla într-o stare jalnică, era subnutrit, dezbrăcat şi că se afla în stare de şoc după cele întâmplate. Flămând şi deshidratat, băieţelul va fi predat unui centru special destinat copiilor cu probleme.

Bandantă româncă, violată de cinci bărbaţi în Italia: „M-au lovit cu capul de perete şi mi-au spus că, dacă ţip, mă omoară”


loading...
Partenerii noștri