Şocul pe care l-a avut un turist român la un restaurant din Lefkada: „Trist pentru imaginea turismului din Grecia!”

Vara asta, reţelele sociale au fost pline de critici la adresa staţiunilor de pe litoralul românesc, unde preţurile au luat-o razna. De la cazări până la banala porţie de cartofi prăjiţi, totul părea poleit cu aur.

07 aug. 2022, 21:52
Şocul pe care l-a avut un turist român la un restaurant din Lefkada: „Trist pentru imaginea turismului din Grecia!”

Şi nu ne referim la aspect, ci la valoare. În aceste condiţii, mulţi români s-au îndreptat către staţiuni din Grecia sau din Bulgaria, dar şi acolo au avut parte de dezamăgiri.

Grecia a fost una dintre destinațiile preferate de români și în anul 2022. Cu toate astea, destui turiști din România au avut parte de experiențe nu tocmai plăcute. Recent, pe gupul de Facebook Forum Lefkada, un român a relatat experienţa neplăcută pe care a trăit-o în această staţiune grecească.

Citeste si FABULOS! Cât costă o porţie de paste carbonara la campingul Sandalandala din Vama Veche! Sunt mai scumpe ca la Casa di David!

Surpriză neplăcută în Lefkada: „Aproape toate prețurile mâncărurilor comandate au fost mărite cu 0,5 – 2 EUR”

Salutare tuturor! Dacă vizitați Nydri și doriți să serviți masa pe malul mării, EVITAȚI terasa Tom’s Seaside Restaurant. Servirea a fost foarte greoaie cu toate că eram doar masa noastră și încă două ocupate, paharele aveau urme de murdărie dar cea mai “tare” chestiune a fost la nota de plată. Aproape toate prețurile mâncărurilor comandate au fost mărite cu 0,5 – 2 EUR.

Pe bon erau trecute alte produse iar atunci când am fost să vorbim cu “șeful de sală” ne-a arătat că pe ultima pagină a meniului este scris că prețurile se pot modifica oricând, inclusiv între momentul efectuării comenzii și cel al notei de plată!!! Motivul indicat pentru aceasta fiind unul foarte simplu: “pentru ca așa vreau eu!” Trist pentru imaginea turismului in Grecia!”, a scris acesta pe rețeaua de socializare.

Citeste si Cât costă un prânz pe Transfăgărăşan. Surpriza avută de un turist: „Să mai mâncați în România!”