Un român poate câştiga peste jumătate de milion de euro. Dany Parlafes ar deveni primul campion EPT din ţară

Dany Parlafes, un jucator de poker din Romania, in varsta de 30 an, poate da lovitura vietii lui, sâmbătă, la Deauville in Franta, unde se afla pe primul loc in ultimii 6 jucatori la cel mai greu turneu de poker din Europa.

RomaniaTV.net
07 feb. 2015, 12:28
Un român poate câştiga peste jumătate de milion de euro. Dany Parlafes ar deveni primul campion EPT din ţară

Dany Parlafes se afla pe locul 8 in clasamentul all time – Romania si o victorie sâmbătă i-ar aduce un premiu de 543.700 EUR care l-ar propulsa pe pozitia a 4-a in clasament.

Dany este un foarte cunoscut jucator din Romania, avand multe rezultate bune de-a lungul timpului si dupa cum aflam de pe cea mai mare comunitate a jucatorilor de poker din Romania, o victorie i-ar permite sa faca schimbari semnificative in viata sa.

Este sansa mea sa termin cu zecile de ore de joc si sa iau o pauza. Daca voi castiga, voi lua o pauza. Altfel, ma voi intoarce inapoi la grind. Am facut asta timp de sase sau sapte ani. Turneele EPT devin din ce in ce mai grele asa ca este timpul sa castig unul”, a declarat jucătorul.

Acesta mai spune ca nu a avut niciodata un job normal si s-a apucat de poker in urma cu multi ani dupa ce incercase sa faca bani din pariurile sportive. Spre deosebire de pariuri unde norocul este un factor determinant, pokerul este un joc in care pe termen lung norocul conteaza foarte putin, iar Parlafes fiind foarte bun la acest joc, rezultatele nu au intarziat sa apara la marile turnee de poker din intreaga lume.

Cel mai aproape de un titlu EPT pana acum a fost Teodor Caraba in 2010 care a luat locul 2 tot la Deauville si a incasat la acea vreme un premiu de 516.000 EUR.

Taxa de inscriere la turneul de poker a fost de 5300 EUR iar ultimii 6 jucatori ramasi se lupta pentru urmatoarele premii:

Locul 1: 543.700 EUR
Locul 2: 338.700 EUR
Locul 3: 242.390 EUR
Locul 4: 187.550 EUR
Locul 5: 147.760 EUR
Locul 6: 115.650 EUR

La masa finala care va putea fi urmarita livestream mai gasim un bulgar, un lituanian si 3 jucatori din Franta pe langa jucatorul din Romania care se afla la o distanta considerabila in fata celorlalti dupa numarul de fise.