Un român prins în timp ce monta dispozitive ilegale la un bancomat din New York

Bărbatul a fost surprins joi în timp ce instala un dispozitiv  la un bancomat pentru copierea datelor de pe cardurile bancare. Potrivit autorităţilor federale americane românul face parte dintr-o bandă de escroci specializați în fraudele de acest tip, care a sustras în ultimele luni 1,5 milioane de dolari, de la zeci de bancomate, scrie New York Post.

RomaniaTV.net
06 ian. 2012, 18:44
Un român prins în timp ce monta dispozitive ilegale la un bancomat din New York

Laurentiu Iulian Bulat a fost arestat după ce a fost reperat cu ajutorul unei camere video de supraveghere, în timp ce  instala ilegal sistemele ilșegale pe două ATM-uri.

Personalul băncii a notificat Serviciul Secret, care a trimis agenţii care l-au prins pe român cu ustensilele asupra lui.

Potrivit FBI, românul – a cărui viză de şedere în Statele Unite a expirat – face parte dintr-o reţea infracţională care a sustras circa 1,5 milioane de dolari de la bancomate din New York. Bulat, care a avut loc fiind fără cauţiune, a fost acuzat de conspiratie si frauda bancara, şi se confruntă cu 60 de ani în Slammer dacă va fi condamnat.

Bulat, fiind fără cauţiune, a fost acuzat de conspirație și fraudă bancară şi dacă va fi condamnat, riscă o pedeapsă de 60 de ani de închisoare.