Un român s-a trezit cu mașina în mare, în Thassos, după ce a uitat să tragă frâna de mână. Ironiile au curs pe rețelele sociale: „Interior/exterior pe gratis”

Scene uimitoare în insula grecească Thassos. Un bucureștean și-a văzut mașina plutind în mare, în timp ce stătea la plajă.

17 aug. 2023, 09:12
Un român s-a trezit cu mașina în mare, în Thassos, după ce a uitat să tragă frâna de mână. Ironiile au curs pe rețelele sociale: „Interior/exterior pe gratis”
Un român s-a trezit cu mașina în mare, în Thassos

Thassos, tărâmul ispravelor românești. Un bucureștean, aflat în vacanță, a tras o sperietură mare când, în timp ce stătea la plajă, și-a văzut mașina plutind în mare. Ajutat de alți turiști, românul a reușit să își scoată autoturismul din valuri.

Românul se afla cu familia în vacanță în Thassos și nu s-a gândit vreo clipă că va trece prin așa ceva. Mașina sa pe care o parcase pe dig plutea în apa Mării Mediterane. Nu i-a venit să creadă ce vede, dar a realizat repede că este mașina lui, un Renault Kadjar, de culoare albastră, cu numere de București, mai ales că a observat lipsa acesteia din locul în care era parcată.

Citește și: Câțiva turiști români au chemat poliția în Thassos, după ce au aflat prețul umbrelei de pe plajă: „Am avut o experiență neplăcută”

După mari eforturi, ajutat de alți turiști aflați pe plajă, a reușit să aducă mașina la mal. Atunci a realizat că a ieșit din mașină fără să tragă frâna de mână.

Cei aflați la fața locului au povestit că mașina a căzut de la aproximativ 15-20 de metri de apă și aproape toți oamenii au sărit să îl ajute pe român.

Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale, iar reacția internauților nu au întârziat. Mulți dintre aceștia s-au amuzat de pățania turistului român, lucru pe care alții l-au criticat.

„Îl pot premia cei de la Renault…la așa scenariu nici producatorul nu cred că a visat vreodată. De acum o sa vândă Kadjarul cu pachet opțional acvatic”, a scris un român pe grupul de Facebook Vacanțe în Thassos.

„Interior/exterior pe gratis”/ „Nu-i bai că are casco maritim”/ „Să nu mai joace la loto, și-a consumat tot norocul”/ „Sunt unii…. doamne doamne….totuși tare sunt curios cum a reușit asa ceva. Mi se par unele lucruri atat de imposibile incat cu romanii…. ar trebui făcut un film Misiune super Imposibilă”, sunt o parte dintre comentarii.

Citește și: Cât au plătit şase români la o masă în Thassos. Experienţă şocantă la final: „Greşeala noastră a fost că nu am întrebat!”

Alții au criticat comentariile ironice ale românilor, considerându-le lipsite de empatie.

„111 emoticoane de râs din 265 pâna acum. Chiar am ajuns toți niște sălbatici? E atât de amuzant accidentul unui om? Dacă pica în Dâmbovița înjurați primăria, dacă a picat în mare, în Grecia, faceți mișto”.

„Văd un singur comentariu pozitiv, empatic. În rest, dispreț, miștocăreala, glume proaste, judecată, zeflemea. Cu voi, cu de-alde VOI!!!!, NU merge țara asta pe calea cea bună. Poate-o fi fost un accident, poate-o fi gresit omul. Chiar pe toți v-au bătut părinții că vă considerau vinovați că v-ați julit genunchii?”, au fost alte comentarii.