Câțiva turiști români au chemat poliția în Thassos, după ce au aflat prețul umbrelei de pe plajă: „Am avut o experiență neplăcută”

Câțiva turiști români au chemat poliția în Thassos, după ce au aflat prețul unei umbrele de pe plajă. Mai precis, s-a cerut o taxă de 70 € pe umbrelă. Chiar dacă această sumă nu era afișată nicăieri, administratorii au îndrăznit să o ceară.

09 aug. 2023, 21:59
Câțiva turiști români au chemat poliția în Thassos, după ce au aflat prețul umbrelei de pe plajă: „Am avut o experiență neplăcută”
Câțiva turiști români au chemat poliția în Thassos

Câțiva turiști români au chemat poliția în Thassos. Bărbatul și familia acestuia au vrut să plece după o oră, dar administratorii plajei i-au blocat și cereau banii pentru umbrelă. Acesta a fost nevoit să cheme autoritățile după ce erau practic privați de libertate pe plajă, pentru că nu voiau să plătească.

Citește și: Petrecere în stil pur românesc, în Thassos. Conaționalii noștri au încins grătarele în Grecia, chiar pe balconul unei pensiuni: „Anul viitor o să vin și eu cu 50 de mici și 20 de cefe”

Câțiva turiști români au chemat poliția în Thassos

Bărbatul a mai spus și că ar prefera oricând să meargă la stațiunea Skala, unde prețurile sunt mult mai mici și plaja este chiar mai frumoasă decât la Marble Beach din Thassos.

Despre Marble Beach sau Porto Vathy, dezamăgitor!! Am avut o experiență neplăcută, se cere o taxă de 70 euro de umbrelă, deși nu este afișată nicăieri.

După o oră am vrut să plecăm, dar nu a fost posibil, am fost nevoiți să chemăm poliția, deoarece ne-au blocat ieșirea și ne cereau cei 70 euro!! Urâtă experiență, urâtă plajă, nu recomand! La Skala e 20 euro și mult mai frumos, incomparabilă”, a scris acesta pe Forum Thassos.

Un șezlong la plaja Porto Vathy din Thassos a costat 35 € de persoană și consumația necesară era de minimum 70 €. Românului i s-a specificat acest aspect abia după ce cumpărase niște băuturi și ulterior a decis să plece. El a aflat mai apoi că are de dat și 70 de euro pe umbrelă.

Cât a plătit un român pentru o bere, două cafele și o sticlă de apă, în Thassos

Un român care a mers la un bar a scris pe grupul de Facebook Forum Thassos că a avut parte de o surpriză atunci când a primit nota de plată, după ce a comandat două cafele, apă și o bere.

Potrivit bonului postat de bărbat, a plătiti 10 euro, adică aproape 50 de lei, pentru toate cele patru produse. Un espresso a costat 2,5 euro, o cafea dublă 0,5 euro, o sticlă de apă de 0,5 litri tot 0,5 euro, iar o bere Corona, cea mai scumpă de pe listă, 6,5 euro. (Vezi AICI bonul)

Când mai vorbiți despre prețuri, Thassos comparativ cu litoralul românesc – 10 euro Corona, cafea și apă”, a scris românul.

Persoanele care au reacționat la postare au comparat prețurile cu cele din România, în special cu cele din Mamaia și București, mulți dintre aceștia ajungând la concluzia că prețurile în Thassos nu sunt cu mult mai mici.