Un român și-a pregătit moartea din timp. Nea Viorel și-a făcut culcuș în sicriu și doarme noaptea în el: „Trebuie să mă obișnuiesc, somnul de veci tot în el o să mi-l fac”

Un român din județul Ialomița a uimit pe toată lumea când și-a cumpărat un sicriu pentru a dormi în el. Acesta spune că a luat această decizie pentru a se obișnui mai ușor cu momentul în care va muri. Totodată, el susține că vrea să își schimbe numele în Strigoi.

28 oct. 2022, 22:45
Un român și-a pregătit moartea din timp. Nea Viorel și-a făcut culcuș în sicriu și doarme noaptea în el: „Trebuie să mă obișnuiesc, somnul de veci tot în el o să mi-l fac”

Un român din județul Ialomița a uimit pe toată lumea când și-a cumpărat un sicriu pentru a dormi în el. De 15 ani acesta și-a făcut un obicei în a dormi în sicriul cu pricina, ba mai mult spune că se simte foarte bine în el. Dormind seară de seară în sicriu, bărbatul spune că se va obișnui cu ideea morții.

Românul și-a pus sicriul în mijlocul locuinței

Nea Viorel așa cum îi spun vecinii și-a cumpărat sicriul cu pricina, în urmă cu 15 ani, iar de atunci doarme în el. Spune chiar că îi face bine la coloană.

„Am probleme cu spatele, iar doctorul mi-a recomandat să dorm pe ceva tare. Așa că m-am gândit să mă culc în sicriu, că e din lemn și-mi face bine la coloană. De șapte ani visez în copârșeu, tot trebuie să mă obișnuiesc cu el, somnul de veci tot în el o să mi-l fac”, a spus acesta.

Mai mult acesta spune că deseori se întâmplă ca lumea să îl considere ciudat sau chiar să îl facă nebun. Nea Viorel este hotărât să își schimbe și numele în Strigoi.

„Mă gândesc să-mi schimb numele în Strigoi. Lumea din sat mă face nebun, poate că sunt, am avut şi epilepsie şi m-au operat, dar io-s fericit aşa. În universul meu nu există război sau durere”, a spus bărbatul.

Cu toate acestea, Nea Viorel își mai găsește alinarea din când în când, într-o chitară pe care o are și la care cântă din când în când.

Un om al străzii locuiește într-o pădure  de la marginea Brăilei

Nea Viorel nu este singurul care a decis să doarmă în condiții greu de imaginat pentru mulți. În 2017 ieșea la iveală povestea unui brăilean care locuia într-un cort improvizat.

Deși oamenii legii i-au explicat de mai multe ori la ce riscuri se expune, bărbatul nu a dorit nicio clipă  să părăseacă locuința improvizată. Ba mai mult

”Nu mănânc decât o dată pe zi, să știți! Nu-i o muncă… când muncești, atunci consumi mai mult. Iconița asta am primit-o în dar de la niște lipoveni din Pisc”, a povestit tulceanul.

Citește și: VIDEO! Fiica adolescentă a deputatei ”traseiste” PNL (și ex PSD) Cristina Burciu, care l-a trădat pe Dragnea, a ajuns printesa obraznică a Tik Tok-ului! Sute de mii de vizualizări pe dansuri lascive și glume deocheate

Citește și: Horia Moculescu, noi detalii despre starea sa de sănătate: ”La 85 de ani mai faci câte o revizie”