VIDEO! Fiica adolescentă a deputatei ”traseiste” PNL (și ex PSD) Cristina Burciu, care l-a trădat pe Dragnea, a ajuns printesa obraznică a Tik Tok-ului! Sute de mii de vizualizări pe dansuri lascive și glume deocheate

Fiica deputatei ”traseiste” PNL (și ex PSD) Cristina Burciu, care l-a tradat pe Dragnea, a ajuns printesa obraznică a Tik Tok-ului. Adolescenta a umplut rețelele de socializare cu filmulețe în care dansează lasciv și are glume deocheate.

28 oct. 2022, 21:29
VIDEO! Fiica adolescentă a deputatei ”traseiste” PNL (și ex PSD) Cristina Burciu, care l-a trădat pe Dragnea, a ajuns printesa obraznică a Tik Tok-ului! Sute de mii de vizualizări pe dansuri lascive și glume deocheate

Russo Alexandra Daria, fiica deputatei ”traseiste” PNL, Cristina Burciu, care l-a trădat pe Liviu Dragnea și a votat guvernul Orban, face furori pe rețelele sociale cu postările sale deocheate.

Citește și Paula Seling, prima reacţie după divorţul de Radu Bucura. S-au despărţit după 17 ani: „Așteptăm, de fapt”

Adolsecenta a strâns sute de mii de vizualizări pe Tik Tok, unde postează fără niciun fel de inhibiții filmulețe care mai de care mai sexy.

Fata are peste 600.000 de urmăritori pe care îi încântă cu dansurile sale lascive și glumele sale obraznice.

Tânăra are o viață lipsită de griji și investește foarte mulți bani în ținutele sale, dar și în vacanțele exclusiviste pe care le etalează pe rețelele de socializare.

@russo.daria 😽 #fypシ #romania #foryou #combină #fyyy ♬ idk e zeu lol – Name

Nu este de mirare luxul și opulența în care trăiește micuța prințesă a Tik Tok-ului, mai ales când are o mamă ca și Cristina Burciu care se pare că nu îi mai place nici în PNL și de pregătește să migreze la AUR.

Cristina Burciu împreună cu fiica sa, Russo Alexandra Daria

Însă nu singură ci alături de protectorul ei politic primarul orașului Turda Cristian Matei (traseist și el) și un veritabil baron politic al zonei Turda – toate instituțiile importante din Turda fiind controlate de membri familie sale (compania de apa Arieș, Salina Turda).

În urmă cu câțiva ani Caristina Burciu a atras atenția publicului după ar fi luat 200.000 de euro pentru a-l trăda pe Liviu Dragnea și să voteze guvernul Orban.

Chiar dacă este pe picior de plecare, ”traseista” Cristina Burciu se pare că încă are un cuvânt de spus în PNL, în contextul în care a făcut jocul liderilor liberali.

@russo.daria Irina Rimes – In locul meu 🤍 #fypシ #5pasidebine #foryou #irinarimes ♬ In Locul Meu – Irina Rimes

În ciuda faptului că declarația de avere a ”traseistei” precizează că singurul venit pe care îl are este indemnizația de parlamentar, mica ei prințesă se bucură de o viață  plină de opulență și nu nicio reținere să se afișeze în ipostaze sexy din locuri scumpe.

Se pare că fata își dorește să devină faimoasă și să câștige mulți, mulți bani pentru că alocația de 2.600 de lei pe an nu îi mai ajunge.

Citește și Fiica lui Adi Minune este gravidă! Tânăra de nici 20 de ani va deveni mămică înainte de nuntă