Un român şi-a ucis fostul iubit italian. A intrat peste el în casă şi l-a tranşat cu drujba

Autoritățile italiene sunt în alertă şi caută un român în vârstă de 35 de ani care este suspectat că a ucis un italian de 82 de ani. Cei doi bărbaţi avuseseră o relaţie în trecut, dar se pare că românul nu a acceptat despărţirea. Bătrânul a fost găsit mort și mutilat în propria locuință din Milano.

08 dec. 2021, 11:14
Un român şi-a ucis fostul iubit italian. A intrat peste el în casă şi l-a tranşat cu drujba

Un român de 35 de ani este căutat de anchetatorii din Milano pentru că și-ar fi ucis fostul iubit, un italian în vârstă de 82 de ani. Românul a reuşit să pătrundă în locuinţa bătrânului deşi pe numele lui exista un ordin de restricţie. Potrivit anchetatorilor citaţi de presa italiană, românul a intrat în casă după ce a tăiat uşa de la intrare cu o drujbă. Odată intrat în apartament, l-ar fi înjunghiat pe italian cu un cuţit şi apoi l-ar fi tăiat şi cu drujba.

Alertaţi de zgomotul care se auzea din apartament, vecinii italianului au alerta poliţia, suspectând că este vorba de niște hoți.

Citeşte şi: Efectele pandemiei de COVID-19. A crescut rata deceselor cauzate de abuzul de alcool. Este cea mai mare din ultimii 20 de ani

Ajunşi la locuinţa bărbatului de 82 de ani, anchetatorii i-au găsit cadavrul într-o baltă de sânge. Lângă cadavru erau două cuțite de bucătărie și drujba cu care acesta fusese ucis, potrivit Il Messaggero.

După ce şi-a ucis fostul iubit, românul a fugit.

Citeşte şi: Un român a fost prima persoană amendată în Italia pentru lipsa supercertificatului verde

În locuinţa italianului au fost găsite mai multe obiecte personale românului cu care bătrânul avusese o relație amoroasă, dar pe care l-a părăsit în urmă cu câteva luni. Se pare că românul nu s-a împăcat deloc cu ideea despărţirii și l-a amenințat cu moartea de mai multe ori pe bătrân. În apartament a fost descoperită inclusiv o scrisoare în care românul își amenința fostul iubit că îl va tăia cu drujba, potrivit presei italiene.