Un român urmărit prin Interpol se plimbă prin SUA şi umple reţelele de socializare cu fotografii

Condamnat la șapte ani și șase luni de închisoare pentru tentativă de omor și urmărit internațional, craioveanul Aramis Miclescu "umple" internetul cu fotografii și filme din SUA, unde a plecat înainte să fie trimis în judecată.

RomaniaTV.net
16 iul. 2014, 15:09
Un român urmărit prin Interpol se plimbă prin SUA şi umple reţelele de socializare cu fotografii

În seara zilei de 30 septembrie 2007, cartierul Fața Luncii din municipiul Craiova a fost „scena” unui conflict armat între familiile de romi Miclescu și Poenaru, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite, scrie gds.ro.

 Citeşte şi Nicuşor Constantinescu, în topul „Most Wanted” al poliţiei. A plecat în SUA să se opereze şi nu a mai venit

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au precizat că, în acea zi, în jurul orei 18.30, Alin Poenaru împreună cu trei dintre fraţii săi – Cristian, Lucian și Altafin -, dar și cu mai multe rude au plecat cu patru autoturisme către un teren de fotbal. Au pornit pe strada Hanul Roşu și au mers pe strada Drumul Jiului până la intersecţia cu strada Ioan Budai Deleanu, unde au fost aşteptaţi de Armand Ion, Alin Tomescu și Aramis Miclescu, care erau și ei însoțiți de mai multe rude. Aceștia din urmă au blocat strada, iar Alin Poenaru a fost nevoit să oprească Mercedesul pe care îl conducea și în care se aflau cei trei frați ai săi.

Ulterior, unul dintre agresori a spart unul din geamurile mașinii lui Poenaru, care a coborât de la volan. „În apropierea autoturismului, în partea stângă, i-a observat pe învinuiţii Miclescu Aramis, Ion Armand şi Tomescu Alin, având fiecare în mână câte un pistol. Cei trei învinuiţi au tras cu pistoalele în direcţia victimei, producându-i leziuni prin împuşcare, ce au necesitat pentru vindecare 50 de zile de îngrijiri medicale, cu consecinţa punerii în primejdie a vieţii”, au reținut anchetatorii.

Citeşte şi Unul dintre cei mai mari criminali români, prins în Spania, a fost adus în ţară

Mai multe amănunte aici.