Un şef de post din Suceava a murit subit la vânătoare. Florinel a fost lovit de infarct în ziua în care fetiţa lui cea mică împlinea 6 ani

O noua tragedie inexplicabila in politie: un sef de post din Suceava a facut infarct la 48 de ani. El a cazut din picioare în timp ce se afla la o partidă de vânătoare.

24 nov. 2022, 14:39
Un şef de post din Suceava a murit subit la vânătoare. Florinel a fost lovit de infarct în ziua în care fetiţa lui cea mică împlinea 6 ani

Doliu în Inspectoratul de Poliție Județean Suceava după ce unul dintre polițiștii aflați în activitate a murit fulgerător în urma unui infarct. Florinel Roman Nedelea era șeful de post de la Coșna și avea 48 de ani. Aflat în timpul liber, la o partidă de vânătoare, polițistul a căzut ca secerat. A suferit un infarct și nu a mai putut fi salvat.

O femeie răpusă de cancer a lăsat cinci copii orfani. A murit în ziua în care fiica ei împlinea 12 ani: „Mami a murit”

Polițistul avea două fetițe, una în vârstă de 6 ani și una de 10 ani. ”Cu durere nemărginită vă anunțăm că Florin a ajuns acasă. Pentru cei ce l-au cunoscut, iubit și apreciat vă așteptăm să vă luați rămas bun de la el. Înmormântarea va avea loc vineri, la ora 10:00 la biserica Sf. Dumitru din Poiana Negri. El va trăi mereu prin fetițele noastre, te iubim infinit îngerul nostru”! este mesajul sfâșietor al soției polițistului.

Președintele Corpul Național al Polițiștilor (CNP), organizația Suceava, comisarul-șef Marius Ciotău, a transmis sincere condoleanțe familiei și a subliniat că Nedelea era un om și un coleg deosebit.

Adolescentă scoasă dintre fiarele contorsionate ale maşinii de mama sa, medic pe ambulanţă. Din cauza rănilor, femeia nu şi-a recunoscut propriul copil

Florin Roman Nedelea a murit în ziua în care fetița cea mică a împlinit 6 ani. „Regretăm profund trecerea în neființă a Șefului de post Coșna, agent Florinel Roman Nedelea, plecat mult prea devreme dintre noi. A fost un om de o noblețe cum rar mai găsești astăzi și va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre. Colectivul Primăriei Coșna transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a transmis și Primăria Coșna.

Familia și prietenii sunt îngenuncheați de durere. După ce a aflat vestea, soția polițistului a postat un mesaj sfâșietor: ” Va trăi mereu prin fetițele noastre. Te iubim infinit, îngerul nostru”!