Un sibian s-a autodenunţat la 112 că a condus beat. A mers singur la secţie, pentru că poliţiştii întârziau să ajungă la domiciliul lui

Un sibian a sunat la 112 pentru a se autodenunţa că a condus sub influența alcoolului. Un echipaj de Poliție ar fi trebuit să se deplaseze la domiciliul lui pentru a-l testa, dar, pentru că acesta întârzia să apară la uşa lui, bărbatul a decis să urce la volan și să meargă singur la secţie, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 13:38
Un sibian s-a autodenunţat la 112 că a condus beat. A mers singur la secţie, pentru că poliţiştii întârziau să ajungă la domiciliul lui

Potrivit IPJ Sibiu, incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului. Sibianul, în vârstă de 53 de ani, a sunat la 112 şi a solicitat la domiciliu prezența unui echipaj de poliție rutieră, afirmând că a condus un autoturism sub influenţa alcoolului.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu s-au deplasat la locuința bărbatului, însă acesta nu se afla acasă. În schimb, prin Dispeceratul IPJ Sibiu, echipajul a fost direcționat spre sediul Biroului Rutier, în fața căruia se afla bărbatul. Acesta nu a mai avut răbdare să aştepte echipajul de poliţie acasă şi a plecat singur cu maşina la secţie.

Citeste si Procesul Caracal, în şedinţă secretă. Motivul pentru care dosarul se judecă cu uşile închise

Sibianul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultaând o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost dus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

El va fi cercetat penal într-un dosar conducere sub influenţa alcoolului.