Un site de matrimoniale a şters contul lui Sharon Stone, crezând că e un cont fals. Ulterior a fost reactivat

Sharon Stone s-a trezit cu contul șters de pe aplicaţia de matrimoniale Bumble, fiindcă unii utilizatori l-au raportat crezând că profilul nu este real, informează Buzz Feed News. Contul actriței a fost deblocat între timp.

RomaniaTV.net
01 ian. 2020, 11:51
Un site de matrimoniale a şters contul lui Sharon Stone, crezând că e un cont fals. Ulterior a fost reactivat

Sharon Stone (61 de ani), se înscrisese pe aplicaţia de matrimoniale Bumble, care le permite utilizatoarelor să găsească, să intre în contact şi să îşi dea întâlnire cu bărbaţi heterosexuali aflaţi în apropiere, prin intermediul localizării prin sistemul GPS. Sharon a mărturisit că unii utilizatori nu au crezut că profilul e adevărat și l-au raportat ca fiind fals. Drept urmare, Stone a scris pe Twitter: „M-am înscris pe @Bumble, dar ei mi-au închis contul. Unii dintre utilizatori m-au raportat, crezând că nu pot fi eu. Hey, Bumble, nu mă da afară din stup!”. Actrița a publicat pe Twitter și o captură de imagine cu mesajul primit care o avertiza că i-a fost blocat contul: „Ai fost blocată. Ne-am angajat să păstrăm siguranţa utilizatorilor noştri şi ţinem ca regulile privind confidenţialitatea să nu fie încălcate. Contul dumneavoastră a fost blocat după ce mai mulţi utilizatori au spus despre el că este fals”.

Anul trecut, Sharon Stone declara că nu mai speră să-și găsească un partener. Se pare că între timp s-a răzgândit. Actriţa are trei copii adoptați: Roan (19 ani), Laird (14 ani) şi Quinn (13 ani).

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul „Total Recall” (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger. Celebritatea i-a adus-o rolul din „Instinct primar” (1992).

 

Citește și:

Sharon Stone a suferit un accident vascular cerebral. „Am avut şanse de 5% să supravieţuiesc”