Un site din Rusia face reclamă turismului din România: Vizitaţi această ţară pitorească FOTO

Cu toate că în ultimii ani între România şi Rusia nu au existat cele mai bune relaţii, un site rusesc sparge gheaţa şi prezintă în termeni elogioşi ţara noastră.

21 ian. 2015, 07:12
Un site din Rusia face reclamă turismului din România: Vizitaţi această ţară pitorească FOTO

Pe siteul Adme.ru, ce-şi propune „să facă din reţea o operă de artă”, România este prezentată turiştilor ruşi drept una dintre „cele mai frumoase şi misterioase ţări din Europa”.

Citeşte şi România, promovată la cel mai mare târg de turism din lume VIDEO

România – una din cele mai misterioase şi frumoase ţări din Europa. Spiritul medieval se simte peste tot: de la străzile vechi prăfuite şi terminând cu pădurile misterioase. În această ţară puteţi găsi frumuseţea mândră a Carpaţilor, fresce din vechi mănăstiri ortodoxe şi splendoarea castelelor medievale, într-unul dintre ele, conform legendei, locuind însuşi Dracula. Dacă doriţi să faceţi o călătorie în trecut, siteul Adme.ru vă recomandă puternic să vizitaţi această ţară pitorească, unde în fiecare colţ respiră istoria şi legendele„, este descrierea României, ilustrată cu imagini reprezentative din ţara noastră de la Munţii Carpaţi, Transfăgărăşan sau Castelul Peleş.