Un şofer a accidentat mortal un bătrân şi a fugit de la locul accidentului VIDEO

Un şofer iresponsabil a lovit cu maşina un bătrân care a murit în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, iar apoi a fugit de la locul accidentului. Nu a ajuns însă departe, deoarece ulterior s-a rostogolit cu maşina pe un câmp, în urma celui de-al doilea accident pasagerul din dreapta sa fiind şi el grav rănit. Şoferul a reuşit să fugă şi de această dată şi este căutat de autorităţi.

RomaniaTV.net
07 apr. 2012, 14:02
Un şofer a accidentat mortal un bătrân şi a fugit de la locul accidentului VIDEO

Accident mortal în Fizesu Gherlii, din judeţul Cluj. Un şofer grăbit a accidentat mortal un bărbat care stătea în faţa porţii, iar apoi a fugit de la locul accidentului, scrie Dejeanul.

Şoferul mergea cu viteză, iar la un moment dat a acroşat un bătrân care stătea la marginea drumului, în faţa porţii.

„Ne pregăteam să tăiam un porc, el era pe margine discutam cu un băiat care a oprit cu maşina când s-a auzit o bubuitură şi a venit un Logan şi l-a dat de trei ori peste cap. Când m-am întors vreo sută de metri aşa a zburat în aer”, a povestit un martor, care susţine că maşina avea probabil peste 100 km/h.

Nu s-a oprit să vadă în ce stare era victima şi şi-a continuat goana. N-a ajuns însă prea departe. La mai puţin de un kilometru a derapat şi s-a rostogolit cu maşina pe câmp. Şoferul a reuşit să iasă din maşina şi s-a făcut nevăzut, pe dealurile din apropiere.

Pasagerul care se afla cu el în maşină a suferit răni grave şi a fost transportat la spital. Bătrânul abandonat la marginea drumului după ce a fost accidentat nu mai putut fi salvat de medici.