Un şofer a făcut drifturi în faţa unui mall şi a intrat într-un stâlp VIDEO

Un accident de circulație s-a produs în marti seară în fața mall-ului din Baia Mare. Un tânăr circula cu un autoturism înmatriculat în Marea Britanie (cu volan pe dreapta, n.r.) dinspre strada Victoriei spre Bd Independenței din Baia Mare..

RomaniaTV.net
12 aug. 2015, 09:21

Din spusele martorilor se pare că acesta a încercat mai multe derapaje controlate în intersecția strada Victoriei-Bd Decebal, dar a pierdut controlul volanului, a rupt stâlpișorii și s-a oprit într-un stâlp, scrie actualmm.ro.

Citeşte şi Şi-a pus copilul pe scaunul din faţă la o cursă de drifturi. Uite ce a urmat VIDEO

Mai mulți băimăreni care stăteau pe o banca din zona magazinului au tras o sperietură soră cu moartea, când au văzut bolidul că vine amenințător spre ei. Noroc că s-a oprit în stâlp și nimeni nu a fost rănit. Polițiștii sunt la fața locului.

Polițiștii băimăreni l-au legitimat pe conducătorul auto și l-au testat cu aparatul etilotest. Așa au descoperit că tânărul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Citeşte şi IMAGINI ULUITOARE în Baia Mare. Mai mulţi cai, filmaţi în timp ce galopau pe străzi VIDEO

Etilotestul a indicat 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. El va fi condus la spital pentru a i se preleva probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.