Un şofer a intrat cu maşina în biserică pentru a scăpa de Diavol! „Doar aici mă simţeam în siguranţă”

Scene şocante într-un oraş din Spania! Un şofer a intrat cu maşina într-o biserică şi a spulberat uşile din lemn, oprindu-se doar la caţiva metri de altar. Bărbatul a crezut că este posedat de spirite malefice şi a fost convins că lăcaşul cult îl poate salva.    

RomaniaTV.net
10 ian. 2020, 12:16

 O femeie a observat maşina blocată la intrarea în biserică şi a considerat că este vorba de un accident, în momentul în care aceasta a verificat situaţia, bărbatul a deschis geamul şi a alungat-o. Acesta a început să strige faptul că doreşte izbăvirea sufletului şi să scape de Diavol.

Femeia a sunat la serviciile de urgenţă, iar în tot acest timp bărbatul a forţat uşile şi a întrat în lăcaşul sfânt. În momentul în care autorităţile au ajuns la faţa locului, bărbatul le-a mărturisit că doar în biserică se simţea în siguranţă fiind posedat de diavol.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost internat cu răni minore la spital şi a fost testat pentru alcool, dar şi alte substanţe. În urma verificărilor a rezultat faptul că bărbatul suferă de probleme psihice. 


loading...