Un şofer a licitat 100.000 de lei pentru un loc de parcare în Tulcea. Primarul le vinde pontul celor care vor să obţină locuri de parcare cu o sumă minimă

Un tulcean a câştigat un loc de parcare după ce a licitat 100.000 de lei. Aceasta are la dispoziţie cinci zile în care să achite această sumă.

05 sept. 2022, 17:18
Un şofer a licitat 100.000 de lei pentru un loc de parcare în Tulcea. Primarul le vinde pontul celor care vor să obţină locuri de parcare cu o sumă minimă

În cazul în care nu va putea achita cei 100.000 de lei, nu va pierde doar locul de parcare, dar şi dreptul de a mai participa la vreo licitaţie de acest fel în următorii trei ani. Primarul municipiului Tulcea, Ştefan Ilie, a declarat, pentru Agerpres, că, în momentul licitaţiei, persoana care a licitat suma-record a fost sunată de gestionarul aplicaţiei pentru a se asigura că nu este vorba despre vreo greşeală. Conducătorul auto l-a asigurat, însă, pe acesta că suma pe care a licitat-o este cea corectă.

Loc de parcare licitat cu 100.000 de lei în Tulcea

Persoana care a licitat suma a dat asigurări că nu a greşit cu nimic şi că suma este corectă. Dacă nu va achita banii în termenul de cinci zile, în următorii trei ani nu va mai putea participa la nicio licitaţie„, a menţionat primarul.

Citeste si Scandalul locurilor de parcare din Bucureşti. Nicuşor Dan îl contrazice pe viceprimarul Capitalei: „Rezidenții din centru nu vor avea un loc de parcare rezervat”

Primarul le-a recomandat celor interesaţi care văd sume-record licitate pentru un loc de parcare să participe la tranzacţie cu suma minimă – 150 de lei.

Banii nu vor fi pierduţi, fiindcă e greu de crezut că cei care licitează sume astronomice îşi permit să le şi plătească şi atunci vor avea locul de parcare asigurat cu suma minimă admisă„, a precizat Ştefan Ilie.

Autoritatea locală a organizat, la începutul celui de-al doilea semestru al acestui an, primele licitaţii pentru parcările rezidenţiale. În urma primelor tranzacţii, cel mai mare preţ care este plătit de o persoană pentru un asemenea spaţiu a fost stabilit la 1.500 de lei.

Citeste si Loc de parcare de 6.510 lei pe an. Oraşul în care un român plăteşte o sumă uriaşă Primăriei