Un şofer a solicitat de Moş Nicolae returnarea permisului reţinut. Răspunsul amuzant al MAI

MAI confirmă că există Moş Nicolae, dar adaugă, cu umor, că permisele suspendate vor fi aduse de Iepuraşul de Paşte.

06 dec. 2021, 08:19
Un şofer a solicitat de Moş Nicolae returnarea permisului reţinut. Răspunsul amuzant al MAI

Ministerul Afacerilor Interne a făcut public un mesaj primit de la un şofer care şi-a exprimat dorinţa de a primi de Moş Nicolae permisul de conducere înapoi. Dorinţa acestuia a beneficiat de toată atenţia şi mai mult a şi primit un termen pentru livrare.

Moș Nicolae 2021. Tradiții și superstiții. De ce este bine ca, în această zi, să pui la icoane crenguţe de pomi fructiferi
Potrivit MAI, instituția a fost contactată de un şofer care semnala că are permisul suspendat. Şi, profitând de ocazia venirii lui Moş Nicolae acesta şi-a exprimat dorinţa de a primi permisul înapoi mai devreme. Pentru a fi şi mai convingător şoferul a subliniat că şi-a făcut şi ghetele şi așteaptă cu interes de la MAI confirmarea că dorinţa sa poate fi îndeplinită.

„Întrebare primită pe Facebook MAI:

– Eu am permisul suspendat 3 luni. Că tot vine Moș Nicolae astă seară, dorința mea este să mi-l aducă. Îmi puteți confirma dacă mi-l aduce? Să știți că mi-am făcut și ghetele!”.

Răspuns:

– Confirmăm că astă seară vine Moș Nicolae;

– Confirmăm că dorința dumneavoastră a fost auzită;

– Confirmăm că ea va fi și îndeplinită… cu un amendament: permisul dumneavoastră îl va aduce Iepurașul de Paște!

Mulțumim pe această cale Moșului, care a înțeles că trebuie să vă dea un timp de 90 de zile să conștientizați că puteți pune în pericol atât viața dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic!

Tradiţii şi obiceiuri de Moş Nicolae. Ce ar trebui să respecţi ca să ai parte de noroc
P.S. Cei care au astfel de dorințe de la Moș Nicolae şi și-au făcut și ghetele, sunt rugați să doarmă încălțați. Cu siguranță Moșul nu va putea onora așa ceva”, transmite MAI șoferilor care speră la un miracol de Moş Nicolae.