Un şofer BĂUT i-a curmat viaţa unui bărbat în doar câteva secunde în apropierea unei treceri de pietoni

Un bărbat din Mehedinţi a fost spulberat de un şofer băut, în apropierea unei treceri de pietoni. Impactul a fost foarte puternic iar din cauza rănilor grave bărbatul a murit pe loc. Şoferul a fost testat cu etilotestul şi avea o alcoolemie de 0,42 mg în aerul expirat.

RomaniaTV.net
17 oct. 2013, 05:49
Un şofer BĂUT i-a curmat viaţa unui bărbat în doar câteva secunde în apropierea unei treceri de pietoni

Un bărbat din Mehedinţi a fost spulberat de o maşină în cursul nopţii de miercuri în apropierea unei treceri de pietoni. Impactul a fost foarte puternic iar din cauza rănilor grave, bărbatul nu a mai putut fi salvat de medici, potrivit România TV.

Citeşte şi Un poliţist, la spital în stare gravă după ce a intrat cu maşina într-un stâlp

Accidentul s-a produs pe DN 6, în localitatea Gura Văii de lângă Drobeta. Deşi era băut, şoferul a urcat la volan şi a plecat să-şi cumpere ţigări. A apăsat însă prea tare pedala de aceleraţie şi a lovit în plin un pieton. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a murit pe loc. Medicii veniţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Victima este decedată. Lovitura primită a fost cauzatoare de moarte. Cu traumatisme, este şi cu o amputaţie de membru inferior drept, de la genunchi„, a declarat Amina Nicolicea, SJA Mehedinţi.

Poliţiştii spun că şoferul era băut. Omenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Citeşte şi Un bărbat a fost izbit de o maşină chiar pe trecerea de pietoni VIDEO

O persoană de sex masculin a fost lovită de un autoturism care se deplasa dinspre Drobeta-Turnu-Severin către Orşova. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost pozitiv. Avea o alcolemie de 0.42 la mie, alcool pur în aerul expirat„, a explicat inspectorul Ionuţ Popa, angajat al Biroului Poliţiei Rutiere.