Un şofer beat a făcut scandal la secţia de poliţie şi a muşcat un agent de picior

Un şofer de 27 de ani din Iaşi a fost prins de poliţişti în timp ce conducea băut şi cu permisul suspendat. La secţia de Poliţie, şoferul a devenit agresiv, a rupt o bancă din lemn şi a muşcat un poliţist de picior.

30 mart. 2014, 06:05
Un şofer beat a făcut scandal la secţia de poliţie şi a muşcat un agent de picior

Deşi avea permisul suspendat, şoferul s-a urcat băut la volan şi a gonit cu 80 de km pe oră prin oraş. Somat de poliţişti să oprească, şoferul teribilist a apăsat şi mai tare pedala de acceleraţie, informează România TV.

Când a fost prins, bărbatul a devenit agresiv, iar la sediul Poliţiei a început un adevărat scandal. În momentul în care poliţiştii l-au pus să sufle în etilotest, şoferul şi-a ieşit din minţi. A încercat să lovească agenţii de poliţie, iar în încercarea nebunească de a fugi, a făcut praf o bancă din lemn şi a muşcat un poliţist de picior.

Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenţia mascaţilor.

„Pe numele lui s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea a două infracţiuni: conducerea unui autoturism cu permisul suspendat şi refuz de recoltare. Persoana în cauză a fost reţinuă urmând a fi prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Mihai Soric, reprezentantul Poliţiei Iaşi.

Tânărul riscă între un an şi trei ani de închisoare.