Un şofer beat a spulberat pe şosea o femeie care îşi ducea vaca la păscut. Animalul şi stăpâna lui şi-au pierdut viaţa

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineaţă, 28 septembrie, pe raza judeţului Iaşi. O femeie şi-a pierdut viaţa, la fel ca şi vaca pe care o ducea la păscut, după ce au fost spulberate de un BMW.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 08:29
Un şofer beat a spulberat pe şosea o femeie care îşi ducea vaca la păscut. Animalul şi stăpâna lui şi-au pierdut viaţa

Un șofer beat, în vârstă de 26 de ani, care circula cu viteză pe un drum din satul Șcheia, comuna „Al. I. Cuza”, județul Iași, a lovit mortal o femeie de 69 de ani care își ducea vaca la pășune.

Femeia prezenta leziuni incompatibile cu supraviețuirea, eviscerație abdominală, dilacerare cerebrală, animalul – vaca, de asemeni, decedată. Cei din mașină, șoferul și o tânără de 20 ani, fără leziuni, cu atac de panică, au fost transportați la Tg. Frumos. Mașina s-a oprt la 300 metri de victimă, fiind avariata pe partea șoferului, a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator SMURD Iași.

Potrivit IPJ Iași, șoferul BMW-ului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0.33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţia efectuează cercetări suplimentare pentru a determina circumstanţele în care a avut loc incidentul. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0.33 mg/l alcool pur în aerul expira”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

În urma impactului a murit şi animalul femeii. Tânărul şi pasagera din BMW au suferit un atac de panică şi au fost transportaţi la Spitalul din Târgu Frumos.