Un șofer de TIR care a făcut pană a fost ajutat de trei agenți de poliție să schimbe roata defectă: „Așa da! Respect!”

Trei polițiști din județul Hunedoara au ajutat un șofer de TIR care a rămas blocat într-o intersecție, după ce a făcut pană.

16 mai 2023, 18:30
Un șofer de TIR care a făcut pană a fost ajutat de trei agenți de poliție să schimbe roata defectă: „Așa da! Respect!”
Trei agenți de poliție au ajutat un șofer de TIR rămas în pană

Cei trei agenți de poliție din județul Hunedoara au intervenit după ce șoferul de TIR a fost nevoit să se oprească într-o intersecție pentru a-și repara roata defectă.

Sindicatul Național al Polițiștilor și al Personalului Contractual a relatat, duminică, „misiunea specială” a celor trei polițiști.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Simeria, aflându-se într-o misiune de patrulare pe DN7, au observat că traficul rutier se defăşoară îngreunat la ieşirea spre municipiul Deva, formându-se coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers”, au transmis reprezentanții sindicatului pe pagina de Facebook.

Citește și: Moment halucinant surprins pe o șosea din județul Buzău. O femeie a reușit să scape cu viață după ce a ajuns sub roțile unui TIR

Ajunși la locul ambuteiajului, polițiștii au constatat că un TIR a rămas în pană, iar șoferul vehiculului, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Argeș, încerca să schimbe roata defectă.

„Fără să stea pe gânduri, cei trei agenţi de poliţie, Cristian, Vlad şi Darius, din cadrul Biroului Rutier şi al celui de Ordine Publică, şi-au împărţit rapid sarcinile: aceştia au dat o mână de ajutor conducătorului auto şi au dirijat traficul rutier în zonă, astfel încât, în mai puţin de 20 de minute, autotrenul şi-a putut continua drumul – nu înainte ca şoferul să le mulţumească tinerilor poliţişti pentru sprijinul acordat”, mai spun sinducaliștii.

Citește și: NU e glumă! Ea e cea mai sexy șoferiță de TIR. A refuzat banii de la OnlyFans (FOTO)

Videoclipul postat pe Facebook a strâns zeci de comentarii de apreciere:

„Bravo lor, polițiștilor!”/ „Felicitări! Mai sunt și oameni cu suflet, nu doar cu funcții!”/ „Așa da… Respect!”/„Bravo băieți!”.