Un şofer de TIR român a făcut prăpăd în Germania după ce un coleg l-a ameninţat cu o furculiţă

Şase maşini au fost distruse, iar şase oameni nevinovaţi au ajuns la spital după ce un şofer român s-a enervat într-o parcare.

27 iul. 2021, 19:20
Un şofer de TIR român a făcut prăpăd în Germania după ce un coleg l-a ameninţat cu o furculiţă

Incidentul s-a petrecut luni seara, într-o parcare de pe marginea autostrăzii A6, lângă Bad Rappenau, Germania, acolo unde un şofer român de TIR a avariat 6 mașini, a rănit 6 oameni, a ameninţat un coleg cu o furculița şi i-a agresat verbal pe poliţişti. Pagubele provocate de român se ridică la 100.000 de euro, spun autorităţile. Potrivit presei locale, românul conducea o platformă pe care avea încărcate două tractoare noi.

În momentul în care a trecut de semaforul de intrare în parcarea de pe marginea autostrăzii A6, lângă Bad Rappenau, Germania, a lovit din spate două autoturisme şi nu s-a oprit aici.

Un nou accident cumplit în România. O cameră de bord a surprins momentul impactului VIDEO

În timp ce făcea manevre de mers înainte și înapoi a mai avariat 6 mașini şi a rănit 6 persoane, două dintre ele având nevoie de îngrijiri medicale. Apoi, a intrat pe contrasens și s-a luat la ceartă cu un coleg, şofer de TIR, pe care l-ar fi ameninţat în mers cu o furculiță, notează presa locală, citată de stiridiaspora.ro

Val de accidente la început de weekend. Patru persoane au murit, după ce un TIR a spulberat un SUV. Carambol şi pe Autostrada Soarelui

Scandalul a luat sfârșit în momentul în care poliţişti au ajuns la faţa locului şi l-au încătușat pe scandalagiu care nu s-a sfiit să îi agreseze verbal şi să îi scuipe în timp ce îl transportau la secţie pentru audieri. Pagubele provocate de român se ridică la 100.000 de euro.

Inspectorul-şef de poliţie Michael Phillipp, de la poliţia din Heilbronn, a declarat luni seara pentru Bild: „Totul s-a întâmplat în jurul orei 18.47. Persoana care a provocat accidentul băuse probabil alcool înainte de actul său. Primii colegi ajunşi acolo au observat asta. Acum se va preleva o probă de sânge, pentru că a refuzat să sufle în alcooltest. Înainte ca bărbatul din România să lovească maşinile, s-a certat cu un alt şofer. E încă neclar de ce.”