Un şofer din Brăila a călcat două adolescente. Una dintre ele a murit la spital

Un şofer din Brăila a călcat, marţi seară, două adolescente care traversau strada. Fetele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, una din ele, în vârstă de 17 ani a decedat.

09 aug. 2022, 22:43
Un şofer din Brăila a călcat două adolescente. Una dintre ele a murit la spital

Un şofer din Brăila a călcat două adolescente. ”Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis poliţiştii.

Citeşte şi: Accident grav în Brăila. TIR lovit în plin de un tren cu pasageri. Camionul a fost aruncat într-o casă FOTO

Un şofer din Brăila a călcat două adolescente

În această seară, în jurul orei 20:30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului ar fi avut loc un accident rutier. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Tulcea, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Călaraşilor, la intersecţie cu strada Griviţa ar fi surprins şi accidentat două tinere, în vârstă de 14 şi 17 ani, ambele din municipiu ce se angajaseră în traversarea străzii”, a transmis, marţi seară, IPJ Brăila, potrivit News.ro.

Poliţiştii au mai precizat că cele două fete au fost rănite, fiind transportate spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La unitatea medicală, tânăra în vârstă de 17 ani a decedat.