Un şofer din Bucureşti a ajuns cu maşina în copac după ce a fugit de poliţie

A ajuns într-un copac după ce a fugit de poliţie. Accidentul a avut loc în Bucureşti unde poliţiştii au făcut o razie printre şoferii băuţi sau sub influenţa drogurilor. Şoferul nu a vrut să fie controlat cu aparatul etilotest şi nici nu a vrut să i se recolteze probe de sânge. S-au făcut zeci de filtre în întreaga Capitală, iar poliţiştii au dat zeci de amenzi.

RomaniaTV.net
02 feb. 2013, 06:54
Un şofer din Bucureşti a ajuns cu maşina în copac după ce a fugit de poliţie

Poliţiştii i-au căutat vineri seară pe cei care nu respectă legea şi conduc sub influenţa alcoolului sau a drogurilor. Şoferii inconştienţi nu s-au lăsat mult aşteptaţi, unul dintre ei chiar a refuzat să facă etilotestul dar şi să i se recolteze probe de sânge.

Un alt şofer nu a vrut să oprească la control, a fugit de poliţişti şi a ajuns cu maşina în pom. Nici el nu a vrut să dea probe de sânge la IML.

În sprijinul poliţiştilor au venit şi oamenii de la agenţia anti-drog. Ei au adus cu ei un aparat de ultimă generaţie, care îi ajută să îi gasească mai uşor pe şoferii care se urcă la volan sub influenţa drogurilor.

Oamenii legii au dat zeci de amenzi şi au întocmit şapte dosare penale.

Reprezentanţii poliţiei spun că astfel de acţiuni vor mai continua şi în viitor pentru a preveni evenimentele cauzate de inconştienţa şoferilor.