Un șofer la volanul unui bolid de lux a făcut o manevră periculoasă pe contrasens VIDEO

Un șofer, care deține un Mercedes SUV, a făcut o manevră pe contrasens, care a pus în pericol viața altor participanți la trafic, pe un pasaj suprateran din Râmnicu Vâlcea.

26 iul. 2021, 14:09
Un șofer la volanul unui bolid de lux a făcut o manevră periculoasă pe contrasens VIDEO

Un șofer, care deține un Mercedes SUV, a făcut o manevră pe contrasens, în urmă cu o săptămână, mai exact pe data de 18 iulie, în jurul orei 19:00, iar evenimentul a fost postat pe un grup de Facebook, dedicat șoferilor neglijenți.

Filmarea a fost făcută chiar din blocul aflat în zona pasajului suprateran. În imagini se observă cum un Mercedes SUV de culoare neagră a oprit ilegal pe pasajul suprateran, aflat peste calea ferată din Râmnicu Vâlcea, de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu.

În spatele maşinii se poate observa cum o persoană, care se presupune că a coborât din autoturismul cu pricina, traversează apoi printr-o zonă nepermisă. Sensurile de mers sunt despărţite prin separatoare prefabricate din beton, pe care pietonul trebuie să le sară, ca să ajungă pe sens opus.

Cetățeanul pare să se îndrepte spre una din bretelele auto care coboară de pe pasaj. Șoferul în loc să-şi continue drumul, preferă să întoarcă pe contrasens. Manevra este extrem de riscantă deoarece există un singur sens de mers, iar până la breteaua de coborâre, din zona în care a oprit, este o distanţă de aproximativ 100 de metri. La un moment dat, între bretele (pentru urcare şi coborâre pe sens) nu există decât o bandă de mers. Prin urmare, soluţia este extrem de periculoasă, mai ales că pasajul este în pantă, iar vizibilitatea este scăzută.

Un șofer a devenit erou în Italia. A salvat 25 de copii din autobuzul care a luat foc într-un tunel

Un șofer

a devenit erou în Italia, după ce a salvat 25 de copii dintr-un autobuz cuprins de flăcări. Incidentul s-a petrecut pe drumul dintre Lecco, în extremitatea sudică a lacului Como, şi oraşul Lierna.

Potrivit primelor informații, incendiul ar fi fost cauzat de explozia unui cauciuc. Șoferul ar fi oprit în tunelul de pe autostradă în momentul în care a observat că este o problemă cu autobuzul. I-a scos imediat pe cei 25 de copii aflați în autobuz și i-a dus într-un loc sigur.

Pompierii au intervenit de urgență pentru stingerea flăcărilor. Din păcate, autobuzul a ars în totalitate.  În urma incidentului, șapte copii au fost transportaţi de echipele de intervenţie la spital pentru analize, potrivit agenţiei de ştiri ANSA.

Preşedintele regiunii Lombardia, unde se află localitatea Lecco, a declarat într-un mesaj pe pagina de Facebook că este mulţumit de intervenția pompierilor.