Un șofer prins beat s-a mutat pe scaunul din dreapta și a spus că nu se afla la volan, chiar dacă era singur în mașină

Un bărbat din Suceava, care conducea beat, a fost oprit de polițiști, pe care a încercat să îi convingă că nu el era la volan, chiar dacă se afla singur în mașină.

01 nov. 2022, 19:30
Un șofer prins beat s-a mutat pe scaunul din dreapta și a spus că nu se afla la volan, chiar dacă era singur în mașină

Duminică dimineața, un șofer a fost prins beat la volan de un echipaj al poliției rutiere din Câpulung Moldovenesc. Conducătorul auto a oprit la semnalele polițiștilor, însă când agentul a ajuns lângă mașină, bărbatul se mutase deja pe scaunul din dreapta, conform News Bucovina.

Chiar dacă șoferul se afla singur în autoturism, acesta a declarat că nu el conducea. Bărbatul de 32 de ani, din comuna Sadova a încercat să-i convingă pe polițiști că nu era la volan și că nu știe cine conducea de fapt. Atunci când și-a dat seama că povestea nu are logică, bărbatul a venit cu altă ipoteză, aceea că mașina era parcată.

Citește și: Caz șocant în Argeș. Șoferul unui microbuz școlar a fost prins beat la volan. În mijlocul de transport se aflau patru copii și un profesor

Dinspre șofer polițiștii au simțit cum vine un miros puternic de alcool, așa că au solicitat să fie testat cu aparatul etilometru, acesta refuzând procedura. Ulterior, cu acordul bărbatului, au mers la spuital unde i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma incidentului, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Citește și: Un nou scandal între George Burcea şi Andreea Bălan: „Cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om “beat””