Scandal uriaş la Hollywood! Artistul acuzat că a bătut-o pe mama modelului Gigi Hadid: „Nu contest afirmaţiile”

Cântărețul Zayn Malik, fostul membru al trupei One Direction și fostul partener al modelului Gigi Hadid, a fost acuzat că a lovit un membru din familia soției sale.

29 oct. 2021, 20:24
Scandal uriaş la Hollywood! Artistul acuzat că a bătut-o pe mama modelului Gigi Hadid: „Nu contest afirmaţiile”

Un tribunal din Pennsylvania a declarat că artistul a fost prezent la Curtea Judecătorească pe 27 octombrie și a pledat vinovat pentru toate cele patru capete de acuzare.

Zayn susține că în loc să pledeze vinovat, „a fost de acord să nu conteste” acuzațiile, care se referă la o ceartă cu un membru din familia soției sale, modelul Gigi Hadid.

Există și o acuzație neoficială conform căreia Zayn Malik ar fi lovit-o pe mama soției sale, însă  cântărețul a negat că acest lucru s-ar fi întâmplat.

O pledoarie în care acuzațiile nu sunt contestate înseamnă că Zayn nu se va opune acuzațiilor în instanță și poate fi condamnat ca și cum ar fi fost deja judecat.

Din moment ce nu este o recunoaștere a vinovăției, pledoaria nu poate fi utilizată pentru a-l condamna într-un alt caz.

Citește și: Tom Cruise, transformare şocantă! Ce s-a întâmplat cu fața actorului de la Hollywood FOTO ŞI VIDEO

Zayn, 28 de ani, și Gigi, 26 de ani, au început să se întâlnească în 2015 și au avut-o pe fiica lor Khai în 2020. Site-ul de showbiz din SUA TMZ confirmă că cei doi nu mai sunt împreună.

Într-o declarație pe Twitter, fostul cântăreț de la One Direction a spus: „După cum știți cu toții, sunt o persoană privată și îmi doresc foarte mult să creez un loc sigur în care fiica mea să crească. Un loc în care chestiunile private de familie nu sunt aruncate în văzul tuturor pentru ca toți să le poată judeca.

În efortul de a proteja acest spațiu personal pentru ea, am fost de acord să nu contesc afirmațiile care decurg dintr-o ceartă pe care am avut-o cu un membru din familia soției mele care a intrat în casa noastră în timp ce partenera mea era plecată în urmă cu câteva săptămâni.”, relatează BBC.

El e marele actor de la Hollywood care nu şi-a cunoscut fiica nici la trei ani de la naştere, deşi le ajută financiar pe ea şi mama ei

Actorul Owen Wilson a jucat de nenumărate ori roluri de tată perfect pe micul ecran, însă în viaţa reală lucrurile stau cu totul diferit pentru el din această perspectivă.

Owen Wilson a avut o viaţă sentimentală destul de complicată. Are trei copii, pe Robert, cu fosta iubită Jade Duell, pe Finn, cu antrenoarea de fitness Caroline Lindqvist, care nu a fost niciodată iubita lui oficială. Apoi, a apărut al treilea copil, o fetiţă pe nume Lyla.

Relaţia pe care Owen Wilson a avut-o cu antrenoarea Caroline a fost una tumultoasă. Ea era căsătorită atunci când a descoperit că e însărcinată cu copilul lui Owen. Au ales să crească copilul împreună, cu toate că nu au avut niciodată planuri de căsătorie.

„Owen este foarte implicat în sarcină. El nu are o relaţie cu Caroline şi nici nu intenţionează să fie într-o relaţie, dar o susţine pe Caroline‟, a declarat o sursă pentru publicaţia „Us Weekly‟.

Actorul a acordat recent un interviu pentru o publicaţie în care a vorbit despre cei doi băieţi ai săi şi despre viaţa de tată, însă nu a făcut referire niciun moment al al treilea copil, la Lyla, pe care nu a întâlnit-o nici acum, la trei ani de la naştere.

Mama fetiţei Lyla este Varunie Vongsvirates, cu care Owen s-a întâlnit ocazional în ultimii ani. Relaţia dintre cei doi a fost cu multe probleme. Atunci când a aflat că era însărcinată, actorul i-a cerut lui Varunie un test de paternitate. Apoi, Owen a decis că nu vrea să facă parte din viaţa ei şi a fetiţei.

„În instanţă, în luna iunie, el chiar a bifat caseta care indica faptul că nu-şi doreşte să viziteze fetiţa. Nu vrea s-o vadă şi nici custodia ei‟, a dezvăluit o sursă în noiembrie 2018, la scurt timp după naşterea Lylei.

Varunie Vongsvirates a spus că Owen nu şi-a exprimat niciodată dorinţa de a-şi cunoaşte fetiţa, cu toate că îi seamănă leit.

„Owen nu a cunoscut-o niciodată pe Lyla. Niciodată”, a declarat mama ei, Varunie Vongsvirates, în noiembrie 2019 şi a adăugat: „Ne ajută financiar, dar nu a venit vorba niciodată despre asta‟.