Un student din Sibiu s-a sinucis după ce a picat un examen

Studentul s-a aruncat în gol, sâmbătă după-amiază, de la mansarda unui cămin studenţesc de patru etaje de pe Bulevardul Victoriei din Sibiu, informeză adevarul.ro.

RomaniaTV.net
09 iun. 2012, 14:11
Un student din Sibiu s-a sinucis după ce a picat un examen

Tânărul era student în an terminal la Facultatea de Istorie şi a mai încercat să se sinucidă după ce a picat un examen. Se temeea că nu va trece toate examenenle şi nu va putea susţine licenţa. 

Potrivit colegilor, studentul era din localitatea Lupeni, judeţul Hunedoara, că era vesel, că avea prieteni printre colegii de cămin, că într-adevăr se plângea că avea foarte mult de învăţat însă nimeni nu-şi imagina un astfel de deznodământ.

Incidentul de sâmbătă a fost anunţat de colegii studentului la numărul de urgenţă 112. Medicii de la  SMURD au încercat zadarnic să-l resusciteze pe băiat, găsit în stop cardio respirator. De la cămin, băiatul a fost dus la spital, unde manevrele de resuscitare au mai continuat timp de 30 de minute. Din păcate, leziunile la nivelul capului au fost extrem de grave, şi medicii nu au mai putut face nimic.