Un tânăr a căzut într-un canal adânc de doi metri

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din localitatea Podul Doamnei, comuna Clejani, judeţul Giurgiu s-a ales cu leziuni la coloana vertebrală după ce a căzut într-o gură de canalizare. Băiatul a fost salvat de pompierii giurgiuveni şi transportat la un spital din Capitală. Cu ultimele puteri, el a fost cel care a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

RomaniaTV.net
20 aug. 2014, 11:24
Un tânăr a căzut într-un canal adânc de doi metri

„Canalizarea pluvială în care a căzut era adâncă de peste doi metri şi tânărul care a avut ghinionul să cadă acolo şi să se lovească şi la coloana vertebrală în zona cervicală nu putea ieşi singur de acolo, dar a reuşit să sune la 112, iar echipajele noastre de la Roata de Jos au intervenit pentru salvarea tânărului. Practic, scoaterea lui din canal a durat mai puţin decât timpul necesar deplasării la faţa locului deoarece angajaţii ISU Giurgiu au avut de străbătut 35 de kilometri până la locul incidentului”, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Ion Drîstaru.

El spune că la sosirea echipajelor de intervenţie tânărul a fost scos din canal şi pentru că acuza dureri în zona superioară a coloanei vertebrale i s-a pus un guler cervical şi a fost transportat la un spital din Capitală.