Un tânăr a fost arestat, după ce a mințit că are coronavirus, pe Facebook. Ce le-a spus poliţiştilor

În plină pandemie mondială de coronavirus, Michael Lane Brandin, un tânăr din Texas s-a gândit să facă un „experiment social” din cauza căruia ar putea sta ani grei în spatele gratiilor.

RomaniaTV.net
24 apr. 2020, 18:19
Un tânăr a fost arestat, după ce a mințit că are coronavirus, pe Facebook. Ce le-a spus poliţiştilor

Pe contul lui de Facebook, acesta a mărturisit că suferă de coronavirus și, de parcă nu ar fi fost de ajuns, a început să ofere informații false despre o așa-zisă mutație a virusului ucigaș.

Citeşte şi: Un spital din Amsterdam face studiu pe laptele matern. Poate fi un aliat împotriva coronavirusului

Michael Lane Brandin, un tânăr din Texas a generat o agitație de nedescris pe Facebook, după ce a făcut o postare mincinoasă. Fără să se gândească la consecințe, tânărul le-a povestit tuturor că a fost testat pozitiv cu coronavirus și, mai mult de atât, că virusul a suferit o mutație, notează presa internațională, citată de Cancan.ro.

Cu toate că știa că postarea lui va genera agitație, acesta a susținut în fața oamenilor legii că a vrut doar să facă un experiment social și să demonstreze oamenilor că nu trebuie să creadă toate informațiile care apar pe internet. Cu toate acestea, tânărul din Texas nu s-a gândit nicio secundă că ar putea să rămână fără loc de muncă și vă va ajunge să fie arestat din cauza faptei sale.

După cele întâmplate, tânărul din Texas a fost arestat și acum urmează ca oamenii legii să stabilească dacă acesta va ajunge în spatele gratiilor pentru fapta sa.

Citeşte şi: Donald Trump ar vrea un tratament pentru coronavirus bazat pe injecţii cu DEZINFECTANT. „Ar fi interesant!” VIDEO