Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu bolidul într-un plop

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a decedat, marţi, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un plop. Accidentul a avut loc marţi, în jurul orei 15.00, la ieşirea din Chişineu Criş spre Sintea Mare.

RomaniaTV.net
04 aug. 2015, 18:40
Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu bolidul într-un plop

Tânărul a murit pe loc din cauza rănilor suferite, iar poliţiştii confirmă faptul că avea viteză foarte mare. Un şofer care a văzut întreaga scenă a fost cel care a sunat la 112. Medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut face însă nimic.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că un conducător auto, în timp ce se deplasa pe DN79, în afara localităţii Chişineu Criş, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând într-un copac aflat pe marginea drumului”, a declarat inspectorul principal de poliţie Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, potrivit aradon.ro.

Pentru scoaterea cadavrului din autoturism a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare de la Garda de Intervenţie Chişineu Criş.