Un tânar a murit, iar două fete sunt în stare gravă după ce s-au izbit de copaci cu colacul tras de mașină pe zăpadă

Accident cumplit în Satu Mare. Un tânăr a murit și două fete au fost rănite grav după ce s-au izbit de un copac când erau trași de o mașină cu colacul pe zăpadă.

20 ian. 2022, 13:52
Un tânar a murit, iar două fete sunt în stare gravă după ce s-au izbit de copaci cu colacul tras de mașină pe zăpadă

Distracția unor tineri din Negrești Oaș, județul Satu Mare, s-a transformat într-o tragedie. Sergiu, Patricia şi Daniela s-au urcat într-un colac pentru a fi traşi pe zăpadă cu maşina. Adrian, în vârstă de 26 de ani, s-a suit la volanul unui Mercedes înmatriculat în Franța, pentru a-i trage. Doar că la un moment dat, colacul în care se aflau tinerii a intrat în balans, iar cei trei au fost aruncați pe marginea drumului, izbindu-se de copaci.

Citeşte şi: Opt ani de la accidentul aviatic din Apuseni în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta la Medicină Aura Ion

În urma loviturilor, Sergiu, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a murit pe loc. Cele două tinere au fost grav rănite, fiind transportate la spital.

„La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Politiei oraș Negrești Oaș au fost sesizați cu privire la producerea unui accident, pe un drum forestier din Negrești Oaș. Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 27 de ani, din Negrești Oaș, aflat la volanul unui autoturism, a tractatat o cameră de cauciuc, provenită de la un tractor, în care erau așezate 2 tinere, de 21 de ani, și un bărbat, de 35 de ani, toți din Negrești Oaș. În timpul deplasării, cauciucul a întrat în balans, iar cele trei persoane au fost aruncate în șanțul din partea dreapta a drumului, lovindu-se de copaci. In urma impactului a rezultatul decesul, pe loc, al bărbatului de 35 de ani și rănirea gravă a celor două tinere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acestuia i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a transmis IPJ Satu Mare.

Citeşte şi: Dezvăluiri cutremurătoare ale mamei fetei care a supravieţuit accidentului provocat de poliţist: „M-a sunat o doamnă şi mi-a spus că fetele au fost lovite de maşină. Nu știu cum am zburat până acolo. Nu am știut în ce direcție este copilul meu”

Daniela este în stare critică, în comă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

„Pacienta a fost adusă prin transfer, în urma unui accident, la spitalul nostru. În acest moment este intubată, într-o comă profundă de grad 4. Suntem rezervați în privința diagnosticului. În acest moment așteptăm un miracol”, a declarat Alexandru Oros, manager Spitalul Judetean de Urgență Baia Mare, pentru Observatornews.ro.

A doua tânără, în vârstă de 21 de ani, are fractură de picior și contuzie de coloană.