Un tânăr a sedus o fetiţă de 13 ani pentru a întreţine relaţii sexuale cu ea VIDEO

Caz deosebit de grav în comuna clujeană Ciucea. O fetiţă de doar 13 ani a fost sedusă de un tânăr, de 22 de ani, pentru a întreţine relaţii sexuale cu el. Planul diabolic al bărbatului a început când tânăra a ieşit de la şcoala unde învaţă. Acesta i-a făcut promisiuni şi declaraţii de dragoste minorei, totul pentru a o lua la el acasă. Naivă din fire, eleva a acceptat să meargă cu iubitul de ocazie şi întreţină relaţii sexuale cu acesta.

29 mai 2014, 16:54
Un tânăr a sedus o fetiţă de 13 ani pentru a întreţine relaţii sexuale cu ea VIDEO

Venind de la muncă, mama tinerei a suferit un şoc atunci când  nu şi-a găsit fiica de 13 ani acasă. Au trecut câteva zile până să poată vorbi cu ea. Inspăimântată că s-a întâmplat ceva rău, mama fetei a dat iama la la oamenii legii unde a povestit că odrasla ei este de negăsit, potrivit newscluj.ro.

CITEŞTE ŞI: Un pedofil norvegian a fost prins în Bucureşti, după o urmărire ca în filme

Nonşalantă, fetiţa recunoaşte că a plecat cu tânărul din comuna Fild pentru că îl iubea, asta deşi ei se cunosteau de foarte puţin timp.

După câteva zile, poliţiştii au găsit-o pe minora de 13 ani într-o comună din Sălaj. Aceasta a declarat autorităţilor că a plecat de bună voie. Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

Acum femeia este bucuroasă că şi-a găsit fiica, chiar dacă aceasta a întreţinut relaţii sexuale cu bărbatul din judeţul Sălaj.

VEZI ŞI: Un scriitor român este acuzat de pedofilie