Un tânăr de 19 ani din Timişoara s-a aruncat de pe un bloc de zece etaje

Tragedie într-o familie din Timişoara. Un adolescent de 19 ani a ales să-şi pună capăt zilelor aruncându-se de pe un bloc de zece etaje. Întâmplarea care a şocat locuitorii din cartierul Circumvalaţiunii a avut loc vineri după-amiază. Medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate moartea violentă a tânărului.

RomaniaTV.net
28 sept. 2012, 17:31
Un tânăr de 19 ani din Timişoara s-a aruncat de pe un bloc de zece etaje

Locatarii unui bloc de zece etaje de pe strada Gheorghe Lazăr au sunat, vineri după amiaza, la poliţie şi au anunţat că un tânăr s-a aruncat în gol de pe clădire. Oamenii legii au descoperit că băiatul avea 19 ani şi cel mai probabil din cauza situaţiei şcolare a decurs la acest gest necugetat.

„Mama băiatului, care a fost chemată la poliţie, a spus că e posibil ca fiul ei să se fi sinucis din cauza unei repetenţe la şcoală. El a rămas repetent un an, iar acum, se pare că urma ca mama să se prezinte la şcoală, astfel că i-a bătut obrazul fiului. Băiatul nu a lăsat niciun mesaj în care să îşi motiveze gestul”, a declarat Andreea Cinteză, purtător de cuvânt la IPJ Timiş, potrivit adevarul.ro.