Un tânar de 19 ani, fiul unui milionar din Neamţ, a murit într-un accident rutier

Un tânăr în vârstă de 19 ani, fiul unui milionar din Moldova, a murit în această dimineaţă într-un accident rutier grav. Din primele informaţii, autoturismul a intrat într-un copac. 

RomaniaTV.net
14 iun. 2020, 10:31
Un tânar de 19 ani, fiul unui milionar din Neamţ, a murit într-un accident rutier

Îin jurul orei 03.11, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Hanu Ancuței din comuna Tupilați, dupa ce un autoturism a intrat într-un copac. În urma accidentului rutier rutier a rezultat o victimă.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr de 19 ani, din județul Iași, conducea un autoturism pe DN 2 – E 85, în afara localității Tupilați, pe fondul vitezei excesive, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore, după care s-a răsucit, moment în care conducătorul auto a căzut din autoturism, iar vehiculul a reintrat pe partea carosabilă, unde s-a răsturnat.

Tânărul avea permis de conducere de aproximativ 8 luni iar peste câteva săptămâni ar fi împlinit 19 ani.

Citeşte şi: Doi morţi într-un accident, în Bistriţa. Un tractor plin cu fân s-a răsturnat pe un drum comunal

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

Echipajele ajunse la locul producerii accidentului au gasit un tanar de 19 ani ce nu prezenta semne vitale, aruncată în afara autoturismului. Pompierii au asigurat măsuri PSI și au sablat carosabilul.