Un tânăr de 21 a vrut să se sinucidă şi a băut antigel, totul din dragoste pentru o fată

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a ajuns la spital. Din primele informaţii un pacient în vârstă de 21 de ani din judeţul Iaşi a revenit în urmă cu trei săptămâni din regiunea de nord a Italiei. Acesta a fot adus de echipajul SMURD după ce a băut antigel pe fondul unui conflict sentimental, potrivit România TV

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 07:23
Un tânăr de 21 a vrut să se sinucidă şi a băut antigel, totul din dragoste pentru o fată

Diagnosticul primit a fost intoxicaţie cu antigel. Tânărul le-a spus medicilor că a băut substața din cauza unor probleme sentimentale care l-au dus la dorința de a-și pierde viața.

Citeşte şi: A sunat la 112 şi a anunţat că se sinucide. Poliţia l-a găsit beat, dormind liniştit acasă

Acum acesta este sub tratament și viața lui nu îi este pusă în pericol.

Acesta nu este primul caz în care oamenii ajung la spital din cauza antigelului. O familie a confundat o sticlă de suc cu una de antigel, potrivit medicilor, se pare un bărbat a băut şi a decedat fără să ajungă la spital, iar nora sa în vârstă de 28 de ani a ajuns în comă, din aceeaşi cauză, scrie ziarulevenimentul.ro.

Tânăra este internată acum la secţia Terapie Intensivă de la Spitalul „Sf. Spiridon” şi necesită dializă şi ventilaţie mecanică. Şi în cazul ei, prognosticul este foarte rezervat, şansele ca aceasta să-şi revină fiind minime.