Un tânăr de 27 de ani din Sibiu, ucis de coronavirus. Bărbatul a fost găsit fără suflare în casă

Un tânăr de doar 27 de ani din Sibiu este considerat decesul cu numărul 125 provocat de noul coronavirus în România. Moartea acestuia ridică noi semne de întrebare privind complicaţiile produse de COVID-19, boala infecţioasă generată de noul coronavirus.

RomaniaTV.net
03 apr. 2020, 17:13
Un tânăr de 27 de ani din Sibiu, ucis de coronavirus. Bărbatul a fost găsit fără suflare în casă

„Deces 125. Bărbat, 27 ani, jud Sibiu. Decedat în 31.03.2020 (găsit decedat acasă). S-au investigat probe necroptice pentru COVID-19. Rezultat pozitiv în 2.04.2020”, este anunţul Ministerului Sănătăţii.

Coronavirusul atacă şi tinerii în Italia: „Avem 1800 de pacienţi de 30-40 de ani”

Bărbatul de 27 de ani ar fi avut şi alte probleme medicale, corelate cu infectarea cu COVID-19, care ar fi dus la moartea sa. Tânărul a fost găsit mort pe 30 martie, în apartamentul său din cartierul Turnişor din Sibiu, după ce fosta sa iubită a sunat la 112, relatează Turnul Sfatului.

„Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Anunţul ALARMANT al unui medic specialist în COVID 19. Nimeni nu scapă de CORONAVIRUS

Cătălin Apostolescu, purtător de cuvânt ”Matei Balș”, a vorbit la Realitatea Plus despre cazul tânărului de 27 de ani ucis de coronavirus.

„În momentul în care luăm anumite decizii, le luăm în cunoștință de cauză, pentru a salva viața unui pacient sau a-i păstra sănătatea cât mai mult posibil. Unii au zis că pacienții simptomatici, care încă continuă să fie pozitivi, ar trebui lăsați acasă… Cazul 125 de la Sibiu arată foarte bine care sunt riscurile dacă lași acasă un pacient simptomatic. Starea lui se poate degrada rapid și reversibil. Ar fi bine să învățați din acest lucru și să nu vă mai hazardați în tot felul de comentarii medicale”, a precizat Cătălin Apostolescu, conform sursei citate.

Acesta ar fi cel de-al patrulea deces la un sibian infectat cu COVID-19.

Alte 11 persoane au murit din cauza infectării cu coronavirus în România. Bilanţul a ajuns la 133 morţi