Un tânăr din Bistriţa-Năsăud s-a urcat beat la volan şi a ajuns cu maşina într-un cap de pod VIDEO

A urcat băut la volan şi a făcut prăpăd pe şosea. Un tânăr din Bistriţa-Năsăud a vrut să-şi impresioneze prietenii de pahar, însă a reuşit doar să-i îngrozească, susţine România TV. El şi un coleg care era pe bancheta din faţă au ajuns la spital după ce s-au oprit cu maşina într-un cap de pod.

RomaniaTV.net
29 aug. 2013, 14:21
Un tânăr din Bistriţa-Năsăud s-a urcat beat la volan şi a ajuns cu maşina într-un cap de pod VIDEO

Tânărul din Bistriţa-Bârgăului a ieşit miercuri seară de la serviciu. Şi-a luat doi prieteni în maşină şi a colindat mai multe baruri. Chiar dacă a băut bine, a urcat la volan, a apăsat pedala de acceleraţie peste măsură şi s-a oprit într-un podeţ.

„Conducătorul auto nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv drum acoperit cu criblură, a pierdut controlul volanului şi a colizionat un podeţ din beton de la intrarea intr-un imobil. In momentul accidentului, conducătorul auto avea o alcoolemie de 0,81 mg pe litru alcool pur în aerul expirat”, a precizat reprezentantul Poliţiei Rutiere Bistriţa-Năsăud, Florin Hădărean.
În urma impactului, şoferul şi pasagerul din faţă au ajuns la spital.

„Sunt două victime conştiente. Una este accidentată mai grav, având o fractură la nivelul femurului drept, care prezintă şi halenă alcoolică. Cealaltă victimă prezintă doar dureri la nivelul toracelui”, a explicat Ionel Ganea, medic SJA Bistriţa-Năsăud.

Când va ieşi din spital, şoferul trebuie să dea socoteală în faţa poliţiştilor pentru vătămare corporală din culpă şi pentru că a condus băut.