Un tânăr din Capitală a murit înecat în râul Dâmboviţa VIDEO

Un tânăr a murit sâmbătă înecat în râul Dâmboviţa, în dreptul Bibliotecii Naţionale. A murit chiar în ziua în care împlinea 24 de ani. Tânărul decedat şi un prieten se aruncaseră în râul Dâmboviţa, ca să se răcorească. Numai că bărbatul a băut bine noaptea trecută, când îşi sărbătorea ziua, şi era încă mahmur. I s-a făcut rău, nu a mai putut să se menţină la suprafaţă şi s-a înecat. Prietenul său, care a făcut şi el baie, a scăpat cu viaţă.

RomaniaTV.net
23 iun. 2012, 07:30

Noaptea trecută, tânărul inecat şi-a sărbătorit ziua de naştere într-un club. La plecare, a vrut să se răcorească şi a decis să facă o baie cu un prieten în Dâmboviţa, în zona Bibliotecii Naţionale. Se pare că după ce a sărit în râul Dâmboviţa, băiatul a înotat câteva minute. Din cauza alcoolului în exces însă, tânărul nu a mai reuşit să iasă la mal. Până la sosirea echipajelor ISU, victima a fost scoasă din apă de către un trecător care a sărit în ajutorul băiatului.

O tânără care trecea pe stradă i-a văzut pe cei doi tineri şi a sunat la 112. La faţa locului au fost trimişi şi scanfandrii şi două echipaje SMURD.

„Unul dintre ei a reuşit să iasă singur la mal şi este în afara oricărui pericol. A sărit un om de pe stradă după celălalt (…) În cursul zilei de ieri (vineri n.r.) în lacul Pantelimon s-a înecat un băiat de 17 ani. Nu s-a mai putut face nimic pentru el. Acest tip de solicitare este în creştere”, a declarat Daniel Vasile, de la ISU Bucureşti, pentru România TV.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul care sâmbătă împlinea 24 de ani. El a fost declarat decedat la scurt timp după sosirea echipajelor SMURD.

„L-am declarat decedat. Aşteptăm echipa operativă pentru a decide care a fost cauza decesului. A fost declarat decedat, nu avea nicio posibilitate de resuscitare”, a precizat, la România TV, medicul de pe ambulanţă.