Un tânăr din Vaslui a fost amendat de poliţie imediat după ce a sărit pe geam din casa iubitei, de frica părinţilor

Un tânăr îndrăgostit din Vaslui a primit amendă pentru încălcarea regulilor impuse prin ordonanță militară dintr-un motiv mai des întâlnit. Acesta a sărit de la geamul iubitei pentru a nu fi prins de părinții acesteia.

RomaniaTV.net
07 apr. 2020, 11:56
Un tânăr din Vaslui a fost amendat de poliţie imediat după ce a sărit pe geam din casa iubitei, de frica părinţilor

Polițiștii l-au prins imediat după ce a evadat de la geamul iubitei. Băiatul în vârstă de 20 de ani și iubita sa au fost surprinși în momentul în care părinții fetei s-au întors acasă. Tânărul a ieșit pe geam și s-a chinuit timp de câteva minute să ajungă într-un punct de unde a reușit să sară, de la etajul 1.

Citește și: ŞCOLI ÎNCHISE în România. Ministrul Educaţie: Examenele de Bacalaureat şi Evaluare Naţională, posibil în iulie

Polițiștii l-au surprins exact în timpul aventurii, iar odată ce a ajuns cu picioarele pe pământ l-au luat la întrebări. Tânărul le-a povestit ca nu era la furat, ci doar evada din calea părinților iubitei sale.

Tânărului a fost cu 2.000 de lei, pentru nerespectarea ordonantei militare. Acesta avea în buzunar o declarație pentru a merge la serviciu, în oraș.